Seksikäs-Suklaa eli Luyeye Konssi paljastaa: ”Karaokessa laulan täysillä Kemiaa-biisin”

Jaa artikkeli
Luyeye Konssi eli Seksikäs-Suklaa.
Luyeye Konssi eli Seksikäs-Suklaa. © pyry antero photography
”Huhhuh, se on hyvä ja tunteisiin menevä biisi.”

Luyeye Konssi eli Seksikäs-Suklaa on Elisa Viihteen Supisuomalaiset-minisarjan tähti ja tutustuttaa Seniorit somessa -ohjelmassa ikäihmisiä internetin saloihin.

Nyt Seksikäs-Suklaa paljastaa, mistä tykkää.

Mitä tv-sarjoja seuraat?

”Katsoisin varmaan paljon enemmän televisiota, jos seurustelisin, mutta olen sinkkumies. En oikein jaksa keskittyä sarjoihin, joten katson Suomen Huutokauppakeisaria. Se on leppoisaa ja helppoa katseltavaa. Katson myös Sami Hedbergin Grillit huurussa -ohjelmaa, jonka seurauksena minulla on aina kova nälkä.”

© JIM

Katsotko sarjoja netti-tv:stä?

”Katson kavereiden kanssa Netflixistä brittiläistä draamasarjaa Black Mirroria. Katson nyt myös Elisa Viihde Aition suomalaista Kolmistaan-sarjaa, joka on tosi hauska ja hyvin tehty. Sarja kertoo pariskunnan ja heidän kanssaan Helsingin keskustassa asuvan homokaverin kämppismeiningistä.”

© JAANA RANNIKKO

Ketkä ovat sinun suosikkinäyttelijöitä?

Pelimies-ohjelman Joonas Nordman on huikea! Tykkään myös Aku Hirviniemestä. Ei haittaa, vaikka jotkut moittivat, että Aku oli yhteen aikaan kaikkialla. Arvostan häntä, ja Aku on ollut esikuvani.”

Minkä kirjan luit viimeksi?

”Luin Jari Aarnio -kirjaa Myrkky, mutta unohdin sen kaverin luo, joten nyt hän lukee sitä. Uskon, että myös Aarniosta tehtävästä tv-sarjasta tulee iso juttu.”

Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?

”Nollaan ajatuksiani kirjoittamalla niitä sketseiksi. Olen myös opetellut laulamista, ja kun menen karaokeen, laulan täysillä Neon 2:n Kemiaa-biisin. Huhhuh, se on hyvä ja tunteisiin menevä biisi. Olen aina halunnut tehdä kappaleesta uuden version. Ihme, ettei heitä ole otettu Vain elämää -ohjelmaan!”

X