Sex Tape Suomi -reality tarjoaa apua parisuhteen ongelmiin

Jaa kaverilleTilaa Seura
Sex Tape Suomi -ohjelman juontajana toimii Marja Kihlström.
Ohjelman juontajana toimii Marja Kihlström. © Nelonen
Seksuaaliterapeuttina ja samalla Sex Tape Suomi ohjelman juontajana toimii Marja Kihlström. Kussakin jaksossa hän tapaa kolme pariskuntaa.

Brittiläiseen formaattiin perustuvassa tosi-tv -ohjelmassa Sex Tape Suomi ongelmista kärsivät pariskunnat kuvaavat omaa parisuhdearkeaan videolle. Materiaali käydään läpi seksuaaliterapeutin ja toisten pariskuntien kanssa. Kuten nimikin jo sanoo, keskiössä ovat erityisesti seksiin liittyvät probleemat.

Ainakin ensimmäisen jakson jälkeen tuntuu siltä, että mukana on liikaa porukkaa. Esiin nousevat parisuhdeongelmat ja niiden käsittelytavat ovat kiinnostavia, mutta kunkin parin kohdalla asioiden selvittely jää puolitiehen. Tunnin mittaisessa ohjelmassa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa kaikille pariskunnille.

Ohjelmaa vaivaavat reality-sarjojen tyypilliset ongelmat: tärkeisiin asioihin kyllä tartutaan, mutta niihin ei syvennytä. Siksi Sex Tape Suomeakin vaivaa ajoittain tietty tirkistelyn maku. Kiitokset kuitenkin ohjelmassa esiintyville pareille rohkeudestaan. Moni pystyy varmasti samaistumaan heidän ongelmiinsa.

Sex Tape Suomi, ke 25.3. klo 22.00 Nelonen

Lue myös: Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa etsitään vanhemmuuden suuria tunteita

X