Sohvaperunat ihastuttaa! Vilma Melasniemi juontaa ja sohvilla sanailevat tv-ohjelmista niin vastikään värvätyt kuin vanhat tututkin

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© EndemolShine / Yle
© EndemolShine / Yle
Jokaisen uuden Sohvaperunat-kauden alussa jännittää. Minkälaisia ovat uudet sohvikset? Sopivatko joukkoon? Eiväthän vain yritä liikaa? Väkinäinen yrittäminen olisi pahinta, mitä Sohvaperunoissa voisi nähdä.

Mutta ei hätää eikä huolta tälläkään kaudella. Kemiläiset Heli ja Ulla sekä vieremäläiset Terttu ja Jaakko ovat mitä hurmaavimmalla tavalla omia itsejään ja täydentävät hienosti perunajengiä, samoin tuttujen sohvisten uudet seuralaiset, Jarnon puoliso Henrik ja Meliken sisko Melisa. Onnittelut ja kiitokset tuotannolle jälleen hyvistä uusista värväyksistä sekä loistavasta kokoonpanosta.

Varsinaisten sohvisten lisäksi hurraa-huutoja ansaitsee Vilma Melasniemi, joka toimii ohjelman kertojanäänenä. Kuinka täydellisesti hän työnsä hoitaakaan! Sohvaperunat on ansainnut kaikki tähän mennessä saamansa Kultaiset Venlat, mutta Melasniemi pitäisi lisäksi palkita aivan henkilökohtaisesti täsmälleen sopivan neutraalista ja lämpimästä taustoituksestaan.

Sohvaperunat, perjantai 17.3. klo 21.05, TV2 

X