Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa neljä julkisuuden henkilöä puhuu treffailusta kameralle ilman syvempää dramaturgiaa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Sometähtien sinkkuelämää
Sinkkukesän pyörteissä elämäänsä taltioivat Esko Eerikäinen, Henny Harjusola, Niko Saarinen ja Sini Sabotage. © SUB
Sarjassa julkisuudesta tutut sinkut julkaisevat avoimen deitti-ilmoituksen. Julkinen rakkauden metsästys voi alkaa.

Nykyään televisio-ohjelman tekeminen näyttää olevan kovin helppoa. Edes kuvausryhmää ei tarvita, annetaan vain päähenkilöille kamera käteen, jolla he kuvaavat arkeaan ja elämäänsä. Tähän formaattiin perustuu myös tänään alkava Sometähtien sinkkuelämää.

Idea on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen. Neljä sinkkuna elävää julkisuuden henkilöä – Esko Eerikäinen, Niko Saarinen, Henny Harjusola ja Sini Sabotage – julkaisevat kesän alussa treffi-ilmoituksen sometilillään ja jäävät odottamaan mätseja. Kameran edessä puretaan sitten aiheeseen liittyviä tuntemuksia.

Parin ensimmäisen jakson jälkeen täytyy todeta, että sarjasta puuttuu kokoava dramaturgia, joka synnyttäisi jännitteen. Se ei vielä oikein riitä, että julkkikset puhuvat niitä näitä kameran edessä. Sellaista ei vain yksinkertaisesti jaksa seurata pidemmän päälle, olivat tyypit sitten itsessään mitenkä kiinnostavia tahansa. Parasta katsottavaa sarjassa ovat näkymät kesäisestä Helsingistä ja Sini Sabotagen lyttynaamainen kissa.

Sometähtien sinkkuelämää, maanantai 28.11. klo 19.00, SUB

X