”Sopimusavioliittoja on ollut aikojen alusta lähtien” – Tapasimme The Arrangement -sarjan tähdet

Jaa artikkeli
Christine Evangelistan ja Josh Hendersonin näyttelemät hahmot solmivat The Arrangementissa liiton rahasta. ”Molempien hahmot ovat vankeja: toinen liitossaan, toinen suhteessaan edustamaansa uskonnolliseen organisaatioon”, Evangelista sanoo. © E! Entertainment Media
Näyttelijät Christine Evangelista ja Josh Henderson kaipaavat aitoja tunteita.

Televisiosarja The Arrangement kohautti jo ennen kuin siitä oli tullut ulos ensimmäistäkään jaksoa.

Draamasarja kertoo järjestetystä suhteesta, ja sen pohjalla huhuttiin olevan skientologia ja Hollywood-tähti Tom Cruisen suhde näyttelijä Katie Holmesiin.

Monte Carlon televisiofestivaalille saapuneet näyttelijät Christine Evangelista ja Josh Henderson eivät myöntäneet, että näin olisi, mutta eivät kieltäneetkään asiaa.

”Olemme kuulleet paljon vertauksia ja ne ovat ihan ookoo, jos vertaukset tuovat sarjalle katsojia”, Hollywoodin kuuminta elokuvatähteä Kyle Westiä näyttelevä Josh Henderson sanoo.

”Tom ja Katie ovat näyttelijöitä kuten sarjan Kyle ja Megankin. Katsoja kuitenkin unohtaa vertaukset nopeasti ja alkaa uskoa sarjan uniikkiin tarinaan.”

Sarjan toinen kausi alkoi HBO:lla maanantaina 12. maaliskuuta.

Popkulttuuria ja julkkiksia rakastavia katsojia on houkutellut erityisesti myös se, että The Arrangement päästää katsojan kurkistamaan Hollywoodin kultaisen verhon taakse alan pimeämpään puoleen.

Odottamaton tarjous

Christine Evangelista näyttelee sarjassa nuorta näyttelijää Megan Morrisonia, joka sekaantuu skientologimaiseen organisaatioon tavattuaan Hendersonin näyttelemän Kyle Westin.

Megan hakee elokuvaan, jossa Kyle on hänen vastanäyttelijänään. Koekuvausten päätteeksi Kyle tarjoaa Meganille yllättäen 10 miljoonan dollarin arvoista sopimusavioliittoa.

”Sopimusavioliittoja on ollut aikojen alusta lähtien”, Evangelista sanoo.

”Uskon, että myös näyttelijöiden liitot olivat amerikkalaisille elokuvastudioille aikoinaan tapa markkinoida elokuvia. Studioilla oli sopimusnäyttelijöitä, joiden liitot toivat elokuville lisää katsojia”, näyttelijä pohtii.

”Itselläni ei kokemusta sopimusliitoista ole, eikä minulle sellaista ole koskaan ehdotettu. Roolini myötä minulle on kuitenkin tultu kertomaan sopimusliitoista. Ne ovat siis todellisuutta ja maailma jossa elämme – toki epätavallisia, mutta eivät lainkaan niin harvinaisia kuin voisi kuvitella.”

Aitoja tunteita ja self helpiä

Josh Henderson ei voisi roolihahmonsa tavoin kuvitella elävänsä jonkun kanssa, jos todellisia tunteita ja rakkautta ei olisi.

”Uskon oikeisiin suhteisiin ja oikeaan yhteyteen”, Henderson sanoo.

”En välitä rahasta. Sillä voi toki ratkaista monta asiaa, mutta haluan olla ihmisen kanssa, josta oikeasti välitän. En kestä edes ajatusta siitä, että olisin loukussa ihmiseen, jolla olisi rahaa, mutta jota en voisi sietää. En ikinä suostuisi sellaiseen.”

Christine Evangelista pystyy samastumaan roolihahmossaan moneen asiaan.

”Minäkin haluan uskoa rakkauteen, olla rakastunut ja löytää ihmisen, josta pitää kiinni. Pystyn samastumaan Meganissa myös nuoren naisen Hollywoodissa kokemiin paineisiin sekä valitettavasti myös torjutuksi tulemiseen.”

Josh Hendersonin näyttelemä Kyle West on ollut eksynyt sielu, josta on kasvanut eräänlainen self help -guru.

”Myös self help kiinnostaa katsojia. Elämme self helpin kulta-aikaa, kun ihmiset etsivät apua itsestään ja tahtovat parantaa itseään: tehdä itsestään yhä paremman version”, Evangelista sanoo.

”Itse en ole käynyt self help -kursseilla, mutta kylläkin lukenut oppaita. Pohjimmiltaan me kaikki haluamme olla onnellisia.”

The Arrangement, ma 19.3. Hbo

X