Suden hetki -draamasarjassa fyysisen komedian taituri Marc Gassot on kuin Tom Cruise

Jaa artikkeliLähetä vinkki
suden hetki
Kuvassa Jasper (Tomi Alatalo), Heta (Malla Malmivaara), Rami (Elias Keränen), Antsa (Ville Keskilä) ja Nalle (Eero Milonoff). © Teppo Högman / Yle
Suden hetki -sarjassa kuvataan tämänhetkisen terapiakulttuurin valvomatonta rönsyilyä.

Mies lähtee viemään roskapussia, eikä palaa kotiin. Semmoista on tapahtunut oikeassa elämässä, ja niin tapahtuu myös Laura Immosen käsikirjoittamassa kahdeksanosaisessa Suden hetki -sarjassa.

Mies on Janne (Sampo Sarkola) ja hämmentynyt vaimo Malla Malmivaaran esittämä terapeutti Heta. Ainoa johtolanka on käyntikortti, jossa lukee ”Suden hetki – radikaalia eroterapiaa miehille”. Heta tuppaa väkisin mukaan ryhmään, jota vetää kovilla kierroksilla käyvä Koistinen – sama mies, jonka Heta itse on aikoinaan jättänyt. Kuinka ollakaan.

Näitä sattumia ja sivuluisuja uusintana nähtävään sarjaan mahtuu liiankin kanssa. Parhaimmillaan sarja on, kun se kuvaa nykyisen terapiakulttuurin valvomatonta rönsyilyä, joka vaarallisimmillaan johtaa puoskarointiin. Eero Milonoff ja Tommi Alatalo kuuluvat Koistisen ryhmäläisiin, joista ei hyvinvointi varsinaisesti säteile.

Koistisen roolissa käryää Marc Gassot, ansioitunut miimikko ja fyysisen komedian taituri. Itseriittoinen ja omatekoinen terapeutti tuo mieleen jopa Magnolia-klassikon ikimuistoisen Tom Cruisen.

Suden hetki, keskiviikko 6.7. klo 19.00, TV2

Lue myös: Komediallinen draamasarja Suden hetki ammentaa erotuskaa monelta eri tasolta

X