Sukellusvenemurhaaja: Salatut puhelinkeskustelut palaa vuoden 2017 paloittelumurhaan

Jaa artikkeliTilaa Seura
Sukellusvenemurhaaja: Salatut puhelinkeskustelut
Sukellusvenemurhaaja: Salatut puhelinkeskustelut © Tv5
Sukellusvenemurhaaja: Salatut puhelinkeskustelut syventyy Kristian Linnemannin 20 tunnin puhelinkeskusteluihin tanskalaiskeksijä Peter Madsenin kanssa.

Ruotsalainen toimittaja Kim Wall lähti elokuussa 2017 haastattelemaan tanskalaista keksijää Peter Madsenia tämän sukellusveneeseen. Alus upposi, ja Madsen palasi matkalta yksin. Epämääräiset selostukset onnettomuudesta eivät vakuuttaneet poliisia, ja myöhemmin merestä löytyi paloitellun ruumiin osia. Madsen tuomittiin murhasta elinkautiseen, mutta arvoitus jäi elämään. Kuinka tapahtumat kohtalokkaalla matkalla etenivät?

Kunnon vastauksia ei saada tanskalaisessa true crime Sukellusvenemurhaaja: Salatut puhelinkeskustelut -sarjassakaan, vaikka toimittaja Kristian Linnemann keskusteli kaikkiaan 20 tuntia puhelimessa Madsenin kanssa. Pieni kohu kyllä nousi, kun tämä ensimmäisen kerran myönsi, että Wallin kuolema oli hänen syytään.

Jos Madsenin puheista jokin käy selväksi, niin hänen narsisminsa. Madsen keskittyy vain itseensä. Psykopaateille ominaiseen tapaan hän vierittää syytä Wallin kuolemasta uhrille. Katsojasta riippuu, onko se kiehtovaa tosielämän rikosdraamaa vai pelkästään turhauttavaa. Itse kallistun jälkimmäiseen suuntaan.

Sukellusvenemurhaaja: Salatut puhelinkeskustelut, to 21.1. klo 21.30 Tv5

Lue myös: Skidmoren Murhamysteeri: Kuusiosainen true crime -sarja pureutuu kiinnostavaan tapaukseen

X