Suoratoistot myllerryksessä: ”Palveluntarjoajat vaihtavat nimiä ja yhdistävät palveluita tiuhaan tahtiin”

”Muutoksilla pyritään parantamaan suoratoistotuotteen houkuttelevuutta tiukassa kilpailutilanteessa”, TV-Maailman tuottaja Onnimanni Liukkonen kirjoittaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnimanni Liukkonen on TV-maailman tuottaja.

"Muutoksilla pyritään parantamaan suoratoistotuotteen houkuttelevuutta tiukassa kilpailutilanteessa", TV-Maailman tuottaja Onnimanni Liukkonen kirjoittaa.
Teksti:
Onnimanni Liukkonen

Suoratoistopalveluissa sattuu ja tapahtuu. Sirpaloituneen bisneksen palveluntarjoajat vaihtavat nimiä ja yhdistävät palveluita tiuhaan tahtiin

Seuraava muutos tapahtuu heti lokakuun alussa, kun ongelmiin ajautuneen Viaplayn ja Elisa Viihteen yhteistyö loppuu. Jatkossa jonkin aikaa Elisa Viihde Viaplay -nimellä tunnettu palvelu on taas vain Viaplay. Elisa Viihteen laaja kotimainen sarjatarjonta taas siirtyy Nelosen suoratoistopalvelu Ruutuun.

MTV3:n suoratoistopuoli on ollut hajautuneena ilmaisen MTV Katsomon ja maksullisen C Moren välillä. Lokakuun 10. päivä C Moren sisällöt siirtyvät MTV Katsomo -brändin alle. Uudesta palvelusta löytyvät sekä MTV:n maksuttomat että maksulliset sisällöt.

Ensi vuonna muutoksen tuulet puhaltavat HBO Maxin ja Discoveryn suuntaan, kun nämä suoratoistopalvelut yhdistetään. Nimeksi on tulossa ytimekkäästi Max.

Muutoksilla pyritään parantamaan suoratoistotuotteen houkuttelevuutta tiukassa kilpailutilanteessa. Muutokset tuskin jäävät tähän. Lisätuloja saatetaan jatkossa hakea maksupuolellakin esimerkiksi ohjelmien alkuun sijoitettavilla mainoksilla.

X