Super Jahti – Katsojaystävällisempi versio Jahdista

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Super Jahti, kuvassa Ile Uusivuori ja Mikko Leppilampi.
Super Jahti, kuvassa Ile Uusivuori ja Mikko Leppilampi. © Mtv3
Tällä kertaa jokainen kilpailija kilpailee itsekseen, mikä on hyvä uudistus. Paras uudistus Super Jahti -viihdeohjelmassa on kuitenkin se, että visa etenee rivakammassa tahdissa kuin perusversiossa.

Super Jahti on koronaturvallisesti kuvattu ja ainakin ensimmäisen jaksonsa perusteella katsojaystävällisempi versio Jahdista. Mikko Leppilampi (kuvassa oik.) on toki juontajana letkeä jutustelija, ja kilpailijoina on sanavalmiita ihmisiä, joista osa on julkisuudesta tuttuja, osa ei. Silti tietovisassa on palkitsevampaa seurata visailua kuin jutustelua.

Kilpailijat heitetään sisään muutamalla helpohkolla kysymyksellä, minkä jälkeen alkaa varsinainen kisa. Voittopotin koko riippuu siitä, kuinka monta jahtaajaa kilpailija uskaltaa haastaa kerralla. Jännittävän kisasta tekee se, että vastausaikaa mitataan hieman samaan tapaan kuin shakissa: kummallakin osapuolella on kellossaan tietty määrä sekunteja. Se häviää pelin, jonka sekunnit loppuvat ensin. Ensimmäisessä jaksossa kilpailee Ile Uusivuori (vas.).

Super Jahti, pe 5.2. klo 20.00 Mtv3

Lue myös: The Voice of Finland – Viihdeohjelman 10. kausi alkaa!

X