Sydänlääkärin syöksykierre – Suosittu sarja esitetään uusintana

Jaa artikkeliTilaa Seura
Rodger Corser näyttelee pääroolia sarjassa Sydänlääkärin syöksykierre.
Rodger Corser näyttelee pääroolia sarjassa Sydänlääkärin syöksykierre. © Essential Media/Yle kuvapalvelu
Uusintana esitettävä Sydänlääkärin syöksykierre kertoo australialaisen version samasta tarinasta kuin brittien Doc Martin: menestyvä kirurgi joutuu vastoin tahtoaan yleislääkäriksi tuppukylään.

Sydänlääkärin syöksykierre -sarjassa kukkoileva kirurgi tekee pahan virheen ja joutuu rangaistukseksi yleislääkäriksi synnyinseudulleen.

Kotimaassaan huippusuositun sarjan pääosassa on sydänkirurgi Hugh Knight, joka kukkoilee niin leikkaussalissa kuin Sydneyn yöelämässäkin. Lysti loppuu, kun hän tekee niin raskaan virheen, että sairaalan johto päättää panna pisteen öykkäröinnille. Hugh’lta viedään kirurginluvat, ja hänet lähetetään Whyhopen pikkukaupunkiin hoitamaan asenteensa ja elämäntapansa kuntoon.

Erityisen epämiellyttäväksi työkomennuksen tekee se, että Hugh sattuu olemaan kotoisin Whyhopesta. Perillä hän joutuu kohtaamaan perheensä ja vanhat ystävänsä, joihin on pitänyt mahdollisimman vähän yhteyttä.

Sarjan on tehnyt tähden pääroolin näyttelevä Rodger Corser (kuvassa). Sarjan tähänastiset neljä kautta ovat keikkuneet katsojatilastojen kärjessä kotimaassaan, ja maaliskuussa tehtiin päätös viidennen kauden tekemisestä.

Sydänlääkärin syöksykierre, la 27.6. klo 16.00 Tv1

Lue myös: Dublin Murders – Tappaja Dublinissa: Uutuussarja perustuu Tana Frenchin dekkareihin

X