Tanja Poutiainen-Rinne kertoo elämästään viime syksyltä uusittavassa Toivomus-jaksossa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Tanja Poutiainen-Rinne.
Tanja Poutiainen-Rinne. © HD Parad Media / Yle kuvapalvelu
Tanja Poutiainen-Rinne kouluttaa työkseen urheilijoita kokonaisvaltaisesti. Hän jatkaa lisäksi pienimuotoisesti urheilumarkkinoinnin parissa.

Alppihiihtäjälegenda Tanja Poutiainen-Rinne vietti huhtikuussa 40-vuotisjuhliaan leppoisasti perhepiirissä.

”Läheiset kyselivät pitkin talvea, aionko järjestää isot juhlat. En oikein ehtinyt edes miettiä asiaa arjen pyörityksessä, mutta korona ratkaisi sen lopulta puolestani”, hän kertoo.

Poutiainen-Rinteen vauhdikkaaseen arkeen kuuluu työ ja osakkuus yrityksessä, jossa kuntoutetaan urheilijoita kokonaisvaltaisesti. Hän jatkaa lisäksi pienimuotoisesti urheilumarkkinoinnin parissa. Arjen vauhdista pitävät omalta osaltaan huolen nelivuotiaat kaksoset.

”Joku puolituttu totesi, että taidat treenata edelleen kovasti, kun olet niin hyväkuntoisen oloinen. Vastasin, että joo, lapseni pitävät huolen siitä, että liikkeessä pysytään”, Poutiainen-Rinne nauraa.

Perhe ulkoilee ja liikkuu paljon yhdessä. Äidin omille urheiluharrastuksille ei juurikaan jää aikaa, mutta sitä Poutiainen-Rinne ei harmittele. Aika lasten kanssa on tärkeämpää.

”Lapset kasvavat vauhdilla, ja hetken kuluttua he ovat jo koulussa ja omissa harrastuksissaan. Sitten ehdin kyllä taas urheilla. Ja voi olla, että jatkan myös johtamisen opintojani Lapin yliopistossa.”

Poutiainen-Rinne kertoo lisää elämästään viime syksyltä uusittavassa Toivomus-jaksossa.

Toivomus: Tanja Poutiainen-Rinne, to 30.7. klo 17.25 Yle Teema & Fem

Lue myös: Tanja Poutiainen-Rinne ja arki kaksosten kanssa: ”Ekat pari kuukautta olin ihan pihalla”

Lue myös: Ylen yleisurheilukesä tuo live-urheilun takaisin kotikatsomoihin – Urheilutoimittaja Petra Manner: ”Tämä on aika poikkeuksellista”

X