Tanssii tähtien kanssa: Hiihtokuningatar Virpi Sarasvuo vihdoin tanssiparketilla

Jaa artikkeliTilaa Seura
Hiihtokuningatar Virpi Sarasvuo osallistuu tämän kauden Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.
Hiihtokuningatar Virpi Sarasvuo osallistuu tämän kauden Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. © Mtv
Tanssii tähtien kanssa starttaa 13. kaudelleen ennätysmäärällä julkkiksia. Yksi tanssihaasteen vastaanottaneista on Virpi Sarasvuo.

Televisiosyksyyn saadaan jälleen aimo annos glamouria, kun MTV3-kanavan Tanssii tähtien kanssa käynnistyy lauantaina. Ohjelma on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin: Jokaisella tuotantokaudella kilpailijoiden edesottamuksia on seurannut yli miljoona katsojaa.

Tanssikilpailut starttaa 13. kaudelleen ennätysmäärällä julkkiksia. Yksi tanssihaasteen vastaanottaneista on Virpi Sarasvuo, joka kuuluu Suomen menestyneimpiin hiihtokuningattariin kautta aikojen. Kutsu on käynyt ohjelmaan aiemminkin, mutta nyt ajankohta oli sopiva.

Sarasvuo uskoo, että aktiivihiihtäjän vuosista on hyötyä myös tanssiparketilla eikä heittäytyminen uuteen lajiin tunnu pelottavalta.

”Päässä on sellainen iloinen sekamelska, että apua mitä menin tekemään ja samalla – alkaisipa meidänkin tanssit jo! Henkilökohtainen tavoitteeni on oppia mahdollisimman monta tanssia”, Virpi kertoi mtvuutiset.fi -sivustolla elokuussa.

Valmistautuminen kisaan on jo alkanut valmentajakonkarin Sami Heleniuksen opastuksella.

”Suhtaudun kisaan intohimoisena oppimisprosessina, johon lähden rohkeasti ja täysillä”, Sarasvuo tuumi tähtiparien julkistamistilaisuudessa.

Tanssii tähtien kanssa, la 5.9. klo 19.30 MTV3

Lue myös: Tähdet, Tähdet 2020: Kilpailijat pudotetaan genrekattilaan

X