Tanssiin hurahtanut mediapersoona Veronica Verho nähdään Tuhkimotarinoita-sarjassa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Veronica Verho nähdään myös MTV3:lla Luokkajuhlat-ohjelmassa.
Veronica Verho nähdään myös MTV3:lla Luokkajuhlat-ohjelmassa. © Tiia Ahjotuli / Om-arkisto
23-vuotias Veronica Verho on suosittu somepersoona, videobloggaaja ja useasti palkittu radiojuontaja. Hän hurmasi vilpittömällä herkkyydellään myös televisiokatsojat kilpaillessaan kevään 2019 Selviytyjissä.

Tuoreessa Instagram-päivityksessään Veronica Verho paljastaa olevansa yksi tulevan Posse-kauden juontajista.

Verho pääsi pitkälle viime sunnuntaina päättyneessä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Verho on iloinnut siitä, että ohjelman myötä hän on alkanut nauttia esiintymisestä ja saanut ystävän tanssiparistaan Jani Rasimuksesta. Kaksikon välille spekuloitiin jo romanssiakin, mutta Verho katkaisi huhuilta siivet. He muistuttivat, että tanssissa on askelten lisäksi kyse myös tunnetiloista.

Veronica Verho seurustelee JVG:stä tutun VilleGallen kanssa, joka osallistui itsekin TTK-kisaan vuonna 2012. Verho onkin kertonut, että rakkaan tuki oli tärkeää tanssihaasteeseen heittäytyessä.

Tiistaina Verho nähdään Tuhkimotarinoita-sarjan jaksossa, joka kertoo Kiian tarinan. 19-vuotiaan Kiian itsetunto rikkoutui koulukiusaajien kynsissä, ja Verho on kutsuttu ohjelmaan tsemppaamaan häntä.

Lauantaina Verho nähdään myös MTV3:lla Luokkajuhlat-ohjelman uusinnassa. Luvassa on koulumuistoja ja kisailua laulajalegenda Arja Korisevaa vastaan.

Tuhkimotarinoita: Rikotusta tytöstä sotilaaksi, ti 10.12. klo 21.00 Tv2

Lue myös: Sinkkuelämän vapaudesta nauttiva yrittäjä Anne Kukkohovi tapaa Yökylässä Maria Veitolan

X