Tapahtui Mallorcalla ei tarjoa uutta – vanhaa kauraa sitäkin nautittavammin

Jaa artikkeliTilaa Seura
Tapahtui Mallorcalla
Tapahtui Mallorcalla. © Steve Schofield Cosmopolitan Pictures/Clerkenwell Films / Yle
Alituisesti toraileva naismies-kaksikko sarjassa Tapahtui Mallorcalla tuo mieleen kasarivuosien helmet Konnankoukkuja kahdelle ja Taistelupari.

Tämän päivän tv-markkinoilla tuntuvat olevan valttia monikautiset ja jatkuvajuoniset kausisarjat. Mutta on se kyllä hyvä, että niiden puristuksessa tehdään vielä ihan sitä perinteistä dekkarikamaakin. Siis sellaista, jossa joka jaksossa tutkitaan eri rikosta, eikä päähenkilöilläkään ole sen suurempia tragedioita taustalla.

Näin on asian laita uudessa poliisisarjassa Tapaus Mallorcalla. Sen pääosassa on lajityypin traditioita kunnioittava eripurainen kyttäkaksikko. Max Winter (Julian Looman) on rento ja hedonistinen saksalaispoliisi, Miranda Blake (Elen Rhys) puolestaan vakavaluonteinen brittietsivä. Kohtalon oikusta he joutuvat tutkimaan yhdessä samoja rikoksia aurinkoisella Mallorcalla.

Alituisesti toraileva naismies-kaksikko tuo mieleen kasarivuosien helmet Konnankoukkuja kahdelle ja Taistelupari. Alkuperäinen nimi The Mallorca Files lienee suora viittaus Salaisiin kansioihin. Muutaman ensimmäisen jakson perusteella Tapahtui Mallorcalla ei tarjoa mitään järisyttävän uutta, mutta vanhaa kauraa sitäkin nautittavammin.

Tapahtui Mallorcalla, 15.10. klo 17.10 Tv1

(Muokattu esitysaika ohjelman siirtymisen vuoksi 14.10. –> 15.10. klo 17.10)

Lue myös: Salisburyn myrkytykset käy draaman keinoin läpi Skripalien myrkytyksen tutkintaa ja seurauksia

X