Tästä tykkään – Antti Tuisku: ”Mulla on jo joulutähti seinässä ja joululiinat pöydässä”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Antti Tuiskun uusi harrastus päätyy myös esiintymislavalle: kevätkiertueella on luvassa tankotanssinumero. © Pekka Nieminen/OM-arkisto

Antti Tuisku on tuomarina Idols-ohjelmassa, jonka finaali esitetään Nelosella 1. joulukuuta.

Elokuva

Aku Louhimiehen Tuntematonta sotilasta katsoessa tajusin, etten ole varma, olenko koskaan nähnyt alkuperäistä. Olin äärimmäisen vaikuttunut uudesta versiosta: liikutuin ja tuli pappaa ikävä. Pitkään aikaan ei ole tullut noin pysäyttävää olotilaa mistään elokuvasta. Olin tosi vaikuttunut Aku Hirviniemen roolisuorituksesta.”

©TOMMI HYNYNEN/ELOKUVAOSAKEYHTIÖ SUOMI

Urheilu

©ARI HEINONEN/OM-ARKISTO

”Aloitin syyskuun alussa Hintsa-valmennuksen. Mulla on oma lääkäri, personal trainer, valmentaja ja ravintoterapeutti. Unta, stressiä ja kaikkea mahdollista mitataan. Mulla on myös uusi harrastus, tankotanssi. Suosittelen, erittäin raskas laji. Kevään kiertueelle tulee myös tankotanssinumero.”

Tv-ohjelma

”Täytyy sanoa Idols. Me ollaan onnistuttu freesaamaan ohjelma tähän päivään. Finaalissa on varmasti hyvä mutta haikea fiilis. Metro Areenan puitteet ovat sellaiset, ettei voi olla muuta kuin iso show.”

Ruoka

”Poronkäristys on bravuurini, jota kutsun kavereita syömään. Ostan joka vuosi puoli pakastinta täyteen poroa suoraan poromieheltä.”

Joulun odotusta hyvissä ajoin

”Joulun odottaminen on tapa selviytyä pimeimmästä ja ankeimmasta ajasta. Mulla on jo joulutähti seinässä ja joululiinat pöydässä. Olisin halunnut laittaa joulutähden ikkunaan jo lokakuussa, mutta ajattelin säästää naapureitani. Anna Erikssonin Gloria on ihan törkeän hieno joululevy.”

X