Juontaja ja käsikirjoittaja Johanna Koivu kiersi vuosia festareilla – Tähän suomalaisbändiin hän ihastui

Jaa kaverilleTilaa Seura
Johanna Koivu
Johanna Koivu juontaa ja käsikirjoittaa AlfaTV:llä pyörivää hyvinvointi- ja lifestyleohjelmaa KoivuTV:tä. © Sampo Korhonen / OM-arkisto

Ikisuosikki Orange Is the New Black

”On todella virkistävää, että Netflixin Orange Is the New Blackissä ei ole käytetty näyttelijöinä stereotyyppistä naisihannetta vaan he ovat kaikennäköisiä, -värisiä ja -kokoisia. Sarja on ikisuosikkini ja aika roisi, mutta siinä tuodaan inhimillisyyttä nerokkaasti esiin kertomalla hahmojen tarina. He eivät ole vankilassa vain kasvotonta massaa.”

Orange is the new black

© NETFLIX

Näyttelijä Kate Winsletin rooleissa on tyyliä

”Tykkään Kate Winsletistä. Kaikissa hänen rooleissaan on ylpeyttä ja tyyliä. Winsletillä kuten useilla brittinäyttelijöillä on älykäs tapa näytellä. Siellä arvostetaan kirjallisuuden tuntemista, Shakespearen resitointia ja tekstimerkitystä. Näytteleminen ei ole niin fyysistä kuin täällä Suomessa.”

Kate Winslet

Kate Winslet © YLE KUVAPALVELU

Moderni perhe ilahduttaa

”Rakastuin Moderni perhe -sarjaan, kun makasin Intiassa vatsataudissa useamman päivän. Sarja on hyvin käsikirjoitettu: laadukasta ja oivaltavaa komediaa, josta tulee hyvälle mielelle.”

Festareiden suurkuluttaja ihastui heti

”Kiersin vuosikausia festareilla ja Haloo Helsinki! -yhtye pisti silmään heti. Heissä on tyylikkyyttä ja heillä on hyvä sydämellä tekemisen meininki.”

Kiehtovat geenitestit

”Minua kiehtoo, kuinka ruokavaliolla, ravintorikkaalla ruoalla ja ravintolisillä voi vaikuttaa omaan terveyteen. Olen tutustunut myös geenitesteihin.

On äärimmäisen kiehtovaa, kuinka niistä nähdään suoraan, mihin sinulla on omien geeniesi takia alttius ja mitkä asiat kohentavat tai heikentävät terveyttäsi.”

X