Laulaja Krista Siegfrids paljastaa: ”Rakastan Solsidania – ja erityisesti Ovea!”

Jaa artikkeliTilaa Seura

Krista Siegfrids juontaa Uuden Musiikin Kilpailu 2018 -lähetyksen.

Suosikki tv-sarja on Silta

©YLE KUVAPALVELU

”Tanskalais-ruotsalainen Silta oli sairaan hyvä ja jännittävä sarja – ehdoton suosikkini. En kuitenkaan uskaltanut katsoa sitä yksin, joten jaksot piti katsoa aina mieheni kanssa. Se oli meidän yhteinen sarjamme. Olen katsonut myös ohjelmia, joissa on frendejäni: esimerkiksi Mökkireissua. Netflixiltä olen seurannut Godlessia.

Ruotsinkielisiä kirjoja yöpöydällä

”Luen ruotsinkielisiä kirjoja, viimeksi Thomas Eriksonin psykologisen Idiootit ympärilläni – Kuinka ymmärtää muita ja itseään, jonka avulla oppii tuntemaan ihmisiä ja ymmärtämään mikä saa heidät käyttäytymään tietyllä tavalla. Tiesitkö, että meidän käyttäytymismallimme ovat ”erivärisiä”?

Solsidan on ehdoton leffavalinta

”Rakastan Solsidania, ja odotan että pääsen katsomaan myös Solsidan-elokuvan. Mielestäni kaikki sarjan hahmot ovat ihania, mutta Fredde ja Mickan ovat sairaan hauskoja. Ja tietenkin Ove!”

Chess-musikaali oli äidin ja tyttären yhteinen elämys

”Ostan lahjaksi vain elämyksiä, ja ostin äidilleni ja itselleni joululahjaksi liput Svenska Teaternin Chess-musikaaliin, jossa Maria Ylipää on pääroolissa.”

Nyrkkeillen kuntoon ja paremmalle tuulelle

”Käyn salilla personal trainerini Jucci Hellströmin kanssa. Teemme paljon erilaisia sarjoja ja lihaskuntotreeniä, mutta lempparini on kuntonyrkkeily. Se on ihanaa. Jos jokin asia ärsyttää, saan purettua huonon fiiliksen treeneissä. Silloin en pysty ajattelemaan mitään muuta.”

X