Tästä tykkään – Mervi Kallio: ”Million Dollar Baby on ehdoton suosikkini”

Jaa artikkeli
© MTV Oy

Mervi Kallio juontaa MTV3:n Formulasirkus-ohjelmaa ja Huomenta Suomea.

Elokuva

Clint Eastwoodin ohjaama nyrkkeilyelokuva Million Dollar Baby on ehdoton suosikkini. Itken joka kerta kun katson sen. Käyn itsekin nyrkkeilytreeneissä, ja olen kohdannut työssäni ja tehnyt töitä nyrkkeilijöiden kanssa. Elokuva kuvaa hyvin lajin armottomuuden, raadollisuuden ja yksinäisyyden.”

Clint Eastwood ja Hilary Swank elokuvassa Million Dollar Baby. Kuva: Warner Bros. Entertainment Inc.

Musiikki

”Kuuntelen musiikkia päivittäin. Urheillessa kuuntelen treenisoittolistaani: Bruno Marsia (kuvassa alh.), Pinkiä, Elastista. Lennoilla kuuntelen rauhallisempaa musiikkia. Jasmine Thompson on hyvää unimusiikkia.”

Kuva: MVPhotos.

Televisio

”Avaan aina aamulla ensimmäisenä television – olenpa sitten kotona tai maailmalla. Hyvä ja hyväntuulinen aamuohjelma antaa hyvän startin päivään. Jenkkien aamuohjelmat ovat suosikkejani.”

Netti-tv

”Viimeksi katsoin amerikkalaisdokumentin What the Health. Myös C Moren uusi sarja Aallonmurtaja on to watch -listallani, sillä moni on kehunut sitä.”

Kirpeät aamut

”Syksy on ehdottomasti lempivuodenaikani. Mikään ei voita kirpeitä aamuja ja pimeneviä kuulaita iltoja. Olen kynttiläfriikki. Sytytän syksyisin ja talvisin kynttilöitä jo aamulla tuomaan tunnelmaa aamupalapöytään. Vaikka matkustan lähes 200 päivää vuodessa, rakastan kotoilua ja fiilistelyä kotona.”

X