Tästä tykkään: Samuli Vauramo

Jaa artikkeliTilaa Seura
Samuli Vauramo
© Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Samuli Vauramo on näytellyt elokuvissa kuten "Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset" ja "Tuntematon sotilas".

Netti-tv

True Blood -sarjankin tehneen Alan Ballin uusi HBO-sarja Here and Now on kova. Harvemmin joku saa arkirealismin näyttämään niin taianomaiselta. Toinen loistava sarja on artistinimellä Childish Gambino tunnetun Donald Gloverin Atlanta, joka värittää afroamerikkalaisten kulttuuria sellaisella tavalla, jota ei ole nähty aikaisemmin.”

Here and now

© HBO

Elokuva

Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta ei ole helppo elokuva katsoa. Se on hyvin hidas ja hyvin pitkä, mutta näyttelijäntyöllisesti hyvin mielenkiintoinen: jokainen rooli elokuvassa on oppitunti. Katson itse elokuvan harvoin yhdellä istumalla, yleensä kahdessa tai kolmessa osassa.”

Brad Pitt esittää Jesse Jamesia

© MVPHOTOS

Näyttelijä

Brie Larsonin tapaa puhua näyttelijän työstä on mielenkiintoista kuunnella. Breaking Badin Bryan Cranstonissa on jotain uskomattoman rohkeaa. Hän menee melkein yli ollen silti uskottava.”

Kirja

Gabriel García Márquezin Sadan vuoden yksinäisyys oli vaikuttava elämys. Luin hiljattain myös Truman Capoten hienon kirjan Aamiainen Tiffanylla.”

Maastokävelyä ja meditaatiota

”Asumme Los Angelesissa, ja Runyon Canyon -puisto sijaitsee aivan vieressämme. Haastava maastokävely lenkkeilypaikan jyrkkiä mäkiä ylös on minulle mielekästä toimintaa. Olen myös yrittänyt poistaa meditaatiosta huuhaan ja alkanut vihdoin ottaa vähän selvää, mistä siinä on kyse.”

X