Tästä tykkään – Sanna Ukkola: ”Yläasteella tapetoin seinät Princen kuvilla”

Sanna Ukkola juontaa TV1:n Pressiklubi-ohjelmaa.

Netti-tv

@NETFLIX

”Tykkään synkistä elokuvista ja sarjoista. Netflixin Black Mirrorin jaksot kertovat maailmoista, joissa teknologia on edistyksellisempää kuin meillä nyt – ja yleensä kaikki menee pieleen. Millainen on maailma, jossa jokainen jakaa ihmisille pisteitä miellyttävyyden mukaan? Pistemäärä määrittelee ihmisten aseman ja statuksen yhteiskunnassa.”

Näyttelijä

Angelina Jolie

@MVPHTOTOS

”Kun näin Angelina Jolien Gia-elokuvassa, hän oli vielä tuntematon näyttelijä, mutta arvasin heti, että hänestä tulee suuri tähti. Olen seurannut Jolien elämää ja uraa siitä lähtien. Hänessä yhdistyy valtava karisma ja lahjakkuus, jollaista harvoin näkee samassa henkilössä.”

Teatteri

”New Yorkissa kokemani Sleep No More on immersiivistä teatteria, jossa katsojat liikkuvat esityksen sisällä vanhan, viisikerroksisen hotellin käytävillä.”

Toimittaja

Megyn Kelly on toimittaja, jota olen seurannut jo pitkään. Hän kohtelee kaikkia haastateltaviaan erittäin tiukasti mutta reilusti ja sai taannoin Donald Trumpin ja hänen fanijoukkonsa vihat niskoilleen.”

Fanitusta

”Yläasteella tapetoin seinät Princen kuvilla. Princen musiikki vie minut aivan uusiin tunnetiloihin. Esimerkiksi LoveSexy-albumilla ei liene yhtään huonoa biisiä. Olin kuntosalilla, kun Princen kuolema tuli julki. Kaverini viestittivät minulle kauhuissaan uutisen kuultuaan. Tulin heille kuulemma ensimmäisenä mieleen.”