Tästä tykkään – Susanna Laine: ”Olen hurahtanut Yle Teeman Aika on meidän -sarjaan”

© tommi tuomi/om-arkisto

Susanna Laine juontaa maanantaista perjantaihin lähetettävää TV1:n Puoli Seitsemän -asiaohjelmaa.

Tv-sarja

”Olen hurahtanut Yle Teeman Aika on meidän -sarjaan. Ennen seurasin Satuhäitä. Meillä oli oma klubikin, jossa kommentoimme hääpareja. Tanssii Tähtien Kanssa on ikisuosikkini. Oman oppimisen kannalta katson haastatteluohjelmia ja talkshow-ohjelmia kuten Arto Nybergiä ja Perjantaita. Aamuvirkkuaamuinani päällä on Aamu-tv.”

Aika on meidän ©YLE KUVAPALVELU

Toimittaja

Maarit Tastula ©JORMA MARSTIO/OM-ARKISTO

”Toimittajasuosikkini on Maarit Tastula. Haaveilen hänen paluusta ruutuun. Tastulassa on jotain erikoista, ja olen tykännyt hänestä aina. Tastula on läsnä, ja hän on tehnyt todella hyviä ohjelmia. Aikoinaan pidin paljon myös pitkän televisiouran tehneestä Mirja Pyyköstä.”

Musikaali

”Olen musikaalifriikki ja Tampereen Teatterin Cats todella hyvä. Itse näyttelen ensi kesänä Pälkäneellä Sappeen kesäteatterissa Topi Sorsakoskesta kertovassa musikaalissa.

Näyttelijä

Aku Hirviniemi on todella taitava näyttelijä. Vaikka hän on monessa mukana, niin minua ei haittaa. Hän on ollut hyvä kaikissa jutuissa, joissa hän on ollut.”

Kirkasvaloa kaamokseen

”En ole kaamosmasentuja, mutta olen kaamosrasittuja. Yritän mennä pihalle heti kun on vähänkin valoisaa tai paistaa. Minulla on ollut kirkasvalolamppu ja olen kokeillut kirkasvalokuulokkeitakin. Jos vaan mahdollista, niin matkustan talvella Espanjaan. Pariisissa oli vielä lokakuussa ihana helle.”