Tervetuloa Sjölyckaniin -komediasarjan näyttelijä Malin Cederbladh aloitti esiintymisen jo lapsena

Jaa artikkeliTilaa Seura
Malin Cederbladh näyttelee komediasarjassa Tervetuloa Sjölyckaniin.
Malin Cederbladh näyttelee komediasarjassa Tervetuloa Sjölyckaniin. © Mtv3
Ruotsalainen komediasarja Tervetuloa Sjölyckaniin jatkuu uusilla jaksoilla sunnuntaina. Sarjan on luonut Solsidanin Alex Löfströmin roolista tuttu Felix Herngren.

Ruotsalaisen Tervetuloa Sjölyckaniin -komediasarjan alkavalla toisella kaudella perheet kolmesta sukupolvesta lähtevät viettämään kesälomaa Tukholman saaristoon. Kiusallisia tilanteita on luvassa, kun Berndtsin (Hans Mosesson) uusi rakas saapuu kuvioihin. Soppaa sekoittaa Lilyn (Shima Niavarani) raskaus sekä Klaran (Malin Cederbladh) ja Rillen (Gustaf Hammarsten) pariterapia.

54-vuotias ruotsalaisnäyttelijä Malin Cederbladh on näytellyt Klaraa sarjan alusta asti. Laajemman yleisön tietoisuuteen hän nousi rytinällä, kun alkoi näytellä Solsidanissa Oven (Henrik Dorsin) vaimoa Anettea. Yhtäkkiä ihmiset tulivat kadulla kehumaan Cederbladhia hyväksi näyttelijäksi.

”On hauskaa, kun ihmiset nauttivat siitä, mitä teen”, hän sanoi pari vuotta sitten Aftonbladetin haastattelussa.

Ennen Solsidania Cederbladh näytteli kolmenkymmenen vuoden ajan teatterissa. Hän aloitti esiintymisen jo lapsena kotioloissa, liittyi myöhemmin kuoroon ja suuntasi lukioaikana kunnolla teatterin pariin. Hän ehti kerätä rutkasti kokemusta lasten ja nuorten teattereista, ennen kuin päätyi näyttelijäksi Tukholman kaupunginteatteriin.

Tervetuloa Sjölyckaniin, su 17.5. klo 19.30 Mtv3

Lue myös: Cold Courage: Ruotsalaistähti Sofia Pekkari opetteli suomea

X