Tervetuloa Sjölyckaniin – Sympaattisen kesähuvilasarjan huumori revitään aikuisten kaupunkilaisten käyttäytymismalleista

Jaa kaverilleTilaa Seura
Tervetuloa Sjölyckaniin
© MTV3

Felix Herngrenin (Solsidan) kone toimii. Tervetuloa Sjölyckaniin on aivan sympaattinen kesähuvilasarja. Sen pariin viikkoon keskitetyn esitysputken myötä voi helposti fiilistellä juuri koetun lomakauden muistoissa. Niin samanlaistahan kaikki on Tukholman saaristossa teinejä myöten, jotka linnoittautuvat sisälle kännyköineen.

Vaan eipä nuorisoakaan nyt paheksuta, vaan huumori revitään aikuisten kaupunkilaisten käyttäytymismalleista. Klingin sukuun kuuluvat juuri leskeytyneen papan lisäksi tyttären Klaran (Malin Cederblad) perhe ja ikuisen poikamiehen maineessa oleva Tomas (Henrik Schyffert), joka kuitenkin ilmoittaa menevänsä naimisiin tuoreimman partnerinsa Lilyn kanssa (Shima Niavarani).

Ei ihme, että Maikkari haluaa Solsidanin jatkoksi varata ruotsalaistavaraa Femman nenän edestä. Minnepä Herngren suunnannee seuraavaksi, jolleivät idea-akut ala tyhjentyä tehokäytössä? Lapistakin hän on jo ehtinyt tekaista sarjan Toinen kierros.

Tervetuloa Sjölyckaniin, ma 19.8. klo 18.00 Ava 

X