Tohtori Varvas -ohjelmassa tutkitaan märkiviä varpaita – Puistatus kasvaa, kun esitetään kokoelma kauden pahimmista varpaista

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© AVA
Jonathan Tomines on Toe Bro, varvasjäbä. Reipas kanadalainen podiatri sai Youtube-maineensa ansiosta ällötyssarjansa vuonna 2019.

Kun todellisuustelevisio yleistyi, sen pelättiin kehittyvän kauhistuttaviin suuntiin. Kohta joku tapetaan kameroiden edessä! Järkytyksen tavat ovat olleet paljon yllättävämpiä. Netin ihonhoitovideot ovat kehittyneet tv-ohjelmiksi, joissa puristellaan märkänäppylöitä.

Tohtori Varvas -ohjelmassa tehdään muuntumisleikki alaraajoille, kun vaikka tanssija haluaa eroon sisään kasvaneista kynsistä.

Aluksi on paljastus. Sukka vedetään pois ja kipeä ruumiinosa otetaan lähikuviin. Musiikilla lisätään märkivää järkyttävyyttä. Toisin kuin lähes kaikista muista, Tominesista on ”hauskaa” nähdä, miten paljon kynttä on uponnut kehon sisään. Hän tunkee tyytyväisenä terää kynnen alle. Äänet ratisevat korostetusti. Viereen on otettu potilaan läheinen vääntyilemään inhosta lihan ronkkimiselle.

Jos katseluhalut eivät ole vielä menneet, puistatus varmasti kasvaa, kun esitetään kokoelma kauden pahimmista varpaista. Mieluummin tuijottaisi vaikka Heartmixin uusintoja.

Tohtori Varvas, maanantai 20.3. klo 23.00, AVA 

X