Top Gear – 25. kausi vuodelta 2018 alkaa erikoisjaksolla

Jaa artikkeliTilaa Seura
Matt LeBlanc, Chris Harris ja Rory Reid juontavat uusia jaksoja sarjassa Top Gear.
Matt LeBlanc, Chris Harris ja Rory Reid juontavat Top Gearin uusia jaksoja. © Tv5
Top Gear -sarjan tyyliin kuuluvasti kundit kilpailevat erilaisissa ajokokeissa ja naljailevat toisilleen kaverillisesti. Homma toimii muodollisesti pätevästi, mutta eihän tässä ole samaa lentoa kuin Clarksonin johtaman kolmikon tempauksissa.

Top Gear -sarjan matka maailman suosituimmaksi auto-ohjelmaksi on ollut pitkä. Kaikki alkoi vuonna 1977, mutta suosituimman muotonsa ohjelma saavutti 1980-luvun puolessa välissä, kun Jeremy Clarkson tuli yhdeksi juontajaksi. Tyylilajia hilattiin koomiseksi. Teräväkielisen Clarksonin taival ohjelman juontajana päättyi 2015 välivaltaisen käytöksen takia. Samalla lopettivat hänen suositut juontajakollegansa Richard Hammond ja James May. Uusi juontajatiimi sai katsojilta täystyrmäyksen, mutta seuraavalla kaudella uudeksi juontajaksi pestattu Frendit-näyttelijä Matt LeBlanc piristi ohjelmaa.

Nyt TV5:lla alkava 25. kausi vuodelta 2018 alkaa erikoisjaksolla, jossa juontajat LeBlanc, Chris Harris ja Rory Reid saavat alleen V8-moottorilla varustetut menopelit. Top Gearin tyyliin kuuluvasti kundit kilpailevat erilaisissa ajokokeissa ja naljailevat toisilleen kaverillisesti. Homma toimii muodollisesti pätevästi, mutta eihän tässä ole samaa lentoa kuin Clarksonin johtaman kolmikon tempauksissa.

Top Gear, pe 29.5. klo 18.00 Tv5

Lue myös: Anoppi vainoaa! Komediasarja Ei haukku haavaa tee on toimivaa tilannekomediaa

X