TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelmassa etsitään TTK:n uudelle kaudelle opettajaa, joka saa tähtioppilaansa loistamaan

Jaa artikkeliLähetä vinkki
TTK: Tähtiopettajaa etsimässä
Opettajakokelaat tanssivat tiensä haasteesta toiseen, kunnes jäljellä on enää kokelaiden kirkkain kärki. Kuvassa tähtiopettaja Jutta Helenius. © MTV
Suomen taitavimmat tanssiammattilaiset joutuvat tulikokeeseen, kun Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg ja tähtiopettaja Jutta Helenius etsivät uutta tähtiopettajaa TTK-parketille.

Tanssii tähtien kanssa on säilyttänyt asemansa Suomen suosituimpana tanssiohjelmana. Sitä on esitetty lähes katkeamatta vuodesta 2006 lähtien. Mutta hyväkään ohjelma ei synny ilman hyviä tekijöitä. MTV ­Katsomossa maksutta nähtävässä TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelmassa etsitään tuoretta tanssiopettajaa ensi syksynä starttaavalle kaudelle.

Etsijöinä toimivat tanssikisan tuomari Helena Ahti-Hallberg ja itsekin TTK:n tähtiopettajana ja kisaajana nähty Jutta Helenius. Heille eivät pelkät tanssitaidot riitä – hakusessa on opettaja, joka kykenee vakuuttamaan niin persoonallaan kuin pedagogisilla taidoillaankin.

”TTK:n juttu on se, että opettaja saa tähtioppilaan loistamaan ja tuntemaan onnistumisia”, Helenius toteaa MTV:n tiedotteessa.

Hän voitti itse kisan vuonna 2019, parinaan näyttelijä Christoffer Strandberg. Kaikkiaan kahdeksana kautena mukana ollut Helenius jätti viime vuoden kisat väliin, koska tarvitsi pientä breikkiä.

Helenius on ollut miehensä ­Samin kanssa yhdessä parikymmentä vuotta. Yhtä kauan he ovat tanssineet kilpaa ja edustaneet ­Suomea niin EM- kuin MM-tasoilla, ja on heidät nähty yhdessä myös TKK:n parketilla. Tämän vuoden alussa ­Heleniukset hankkivat maalta pienen punaisen tuvan kakkoskodikseen.

TTK: Tähtiopettajaa etsimässä, sunnuntai 31.7., MTV Katsomo

Lue myös: Kotiliesi: Helena Ahti-Hallberg tienasi rahat ja lähti nuorena Lontooseen opiskelemaan tanssia – Äiti järkyttyi tyttären murjusta ullakkoasunnosta

X