Tuttu juttu show -parisuhdevisailu palaa uusilla jaksoilla

Jaa kaverilleTilaa Seura
Tuttu juttu show
© Juho Länsiharju / Mtv3

Televisiossa 1992–2002 pyörinyt parisuhdevisailu palaa uusilla jaksoilla. Ohjelmassa esiintymisen on arveltu vaikuttaneen jopa Martti Ahtisaaren vuoden 1994 vaalivoittoon.

Tuttu Juttu Show muistetaan erityisesti Timo Koivusalon ja vuonna 2000 ohjelman teon lopettaneen Joel Hallikaisen tuttavallisesta jutustelusta. Koivusalo jatkaa juontajana, ja uutena vetäjänä nähdään Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu Susanna Laine.

Koivusalon läpät ovat kuin suoraan ysäriltä, mutta Laine tuo keskusteluun raikasta ja nykyaikaisempaa naisnäkökulmaa. Ohjelma päivittyy 2010-luvulle visuaalisten puitteiden ja kysymysten ansiosta, vaikka formaatti on sama. Laine pitää erityisesti siitä, että kilpailijoita ei yritetä asettaa huonoon valoon.

”Päinvastoin, tarkoitus on saada heidät loistamaan ja kertomaan parisuhteestaan hauskaa tietoa.”

Ensimmäisessä jaksossa selviää, kuinka hyvin viime vuonna avioituneet Jutta ja Juha Larm tuntevat toisensa. Tulevissa jaksoissa nähdään mm. Saara Aalto ja Meri Sopanen sekä juuri MM-kisoissa menestynyt nyrkkeilijä Mira Potkonen miehensä Henrin kanssa. Jokaisessa jaksossa ruusuja havittelee myös yksi tavispari.

Tuttu juttu show, la 19.10. klo 21.00 MTV3 

X