Varastettu elämä -sarja tempaa mukaansa – Tarinan edetessä draamalta alkaa liukua pohja pois

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Varastettu elämä
Esikaupunki-idylli muuttuu hetkessä helvetiksi kun vuoroasumista miehensä Bramin kanssa toteuttava Fi palaa perheen yhteiseen kotiin. © ITV Global Entertainment
Varastettu elämä -ohjelman päähenkilö Fi on joutunut keskelle häikäilemätöntä petosta, mutta kuka tässä petkuttaa ketä?

Varastettu elämä -sarjassa perheenäiti Fi palailee reissusta, mutta muuttoporukat ovatkin kantamassa uuden asukkaan kamoja sisään. Vieras nainen vakuuttaa, että on tehnyt lailliset kaupat, mutta kuinka se on mahdollista, jos Fi’ltä ei ole kysytty lupaa?

Kieltämättä Louise Candlishin kirjaan pohjautuva brittisarja täräyttää alkuun yllätyksen. Katsojan mielenkiinto on herätetty, ja olisi selitysten aika.

Niitä kyllä saadaan, mutta niin holtittomasti, että draamalta alkaa liukua pohja pois. Ja katsojalta maltti. Takaumiin tupsahdellaan kuin pusikoihin. Fi on löytänyt miehensä Bramin ns. rysän päältä, mutta ukkopaha vakuttaa, ettei ”se ollut sitä, miltä näyttää”. Fi puolestaan ei jostain syystä kerro edes lähimmille ystävilleen, että toinen nainen oli perhetuttuja.

Avioeroa ja vuoroasumista on luvassa, mutta ohjaaja Sheree Folksonin jäljiltä Fi tuntuu olevan järkyttynyt vain ja ainoastaan talon menetyksestä. Pieniin poikiinsa Tuppence Middletonin esittämällä äidillä ei näytä olevan oikein minkäänlaista yhteyttä. Valheellista Bramia esittää Line of Duty -sarjan Martin Compston.

Varastettu elämä, perjantai 23.9. klo 22.00, TV1

X