The Voice of Finlandin tähtivalmentaja Redrama: ”Rakastan merta, koska se on samaan aikaan rauhoittava, rauhallinen ja voimakas”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti:
Virpi Valtonen

Lasse Mellberg alias Redrama on tähtivalmentajana Nelosen The Voice of Finland -ohjelmassa, jonka livelähetykset käynnistyvät 6. huhtikuuta.

Netti-tv

6

© HBO

”Aloin katsoa HBO:n Viikinkejä heti sarjan alkaessa, ja nyt katsomatta on neljä viimeisintä jaksoa. Sarja on mennyt koko ajan paremmaksi ja paremmaksi, ja kiinnostuin siitä vielä enemmän, kun Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen tulivat mukaan. Se on huikea juttu! Tunnen heidän työtään katsellessani kansanylpeyttä.”

Näyttelijä

Robert Downey Jr. © MARVEL

”Ylitse kaikkien näyttelijöiden on ihana hullu Robert Downey Jr. Tuntuu, että hän oli Sherlock Holmesina ihan oma itsensä. Eihän hän varmaan täysjärkinen ole, mutta hyvin kiinnostava persoona. Minuakin on inspiroinut se, että hänkin sai elämänsä käännettyä rankkojen vuosien jälkeen.”

Kirja

Ilon kirja: Ystävyydestä, rakkaudesta ja hyvästä elämästä perustuu Dalai Laman ja Desmond Tutun keskusteluihin elämästä. He puhuvat selkeästi ja sympaattisesti siitä, miten voisi olla onnellinen.”

Elokuva

”Lempielokuvani on Rita Hayworth – avain pakoon. Olen kuitenkin sci-fi-nörtti ja rakastan myös apokalyptisiä maailmanloppuleffoja ja -kirjoja.”

Saariston lapsi

”Jos olen missä päin maailmaa tahansa liian pitkään sisämaassa, on pakko päästä meren äärelle, koska olen koko lapsuuteni viettänyt Turun saaristossa. Rakastan merta, koska se on samaan aikaan rauhoittava, rauhallinen ja voimakas. Horisontissa kaikki on auki ja kaikki on mahdollista.”

 

 

X