Viikon urheilutärpit: Ravia Seinäjoella ja yleisurheilua Kuortaneelta

Jaa artikkeliTilaa Seura
Yleisurheilun GP, kuvassa Kristiina Mäkelä, urheilutärpit.
Yleisurheilun GP, kuvassa Kristiina Mäkelä. © Thomas Windestam/Yle kuvapalvelu
Viikon urheilutärpit tarjoaa ravia ja yleisurheilua. Suomalaisen ravikauden kohokohta Kuninkuusravit kilpaillaan poikkeusoloissa Seinäjoella ja yleisurheilukesä jatkuu vilkkaana.

Viikon urheilutärpit sisältävät ravin Kuninkuusravit Seinäjoella sekä yleisurheilukesää Kuortaneelta.

Urheilutärpit: Ravikuninkuudet ratkeavat

Suomalaisen ravikauden kohokohta Kuninkuusravit kilpaillaan poikkeusoloissa Seinäjoella. Kymmenientuhansien ihmismassojen sijaan katsomoihin otetaan 1  000 ravifania. TV2 näyttää koosteet kummankin päivän lähdöistä. Suorat lähetykset tulevat C Morelta.

Oriiden puolella voittoa puolustaa Tähen toivomus (kuvassa). Tammojen valta puolestaan vaihtuu varmasti, koska viime vuoden ravikuningatarta Vieskerin Virvaa ei ilmoitettu kilpailuun. Jo kerran kilpauransa lopettanut, toissa vuoden kuningatarkilvan voittaja Akaasia sen sijaan on mukana.

Kavionjälkiä: Kuninkuusravit, la 1.8.  17.00 ja su 2.8. klo 16.30 Tv2

Urheilutärpit: Kuninkuusravit, kuvassa Tähen toivomus.

Kuvassa Tähen toivomus. Ida Laine

Yleisurheilua Kuortaneelta

Yleisurheilukesä jatkuu vilkkaana. Lauantaina kilpaillaan Kuortaneen GP:ssä ja keskiviikkona on vuorossa Espoon GP. Kuortaneen kisojen päätähdiksi on hankittu kaksi maailmanmestaria, ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja saksalainen keihäänheittäjä Johannes Vetter.

Topi Raitanen saa puolestaan kansainvälistä kiriapua 1 500 metrille. Joko 3. 40 raja alittuisi? Naisten pika-aidat ovat ohjelmassa molemmissa kisoissa. Espooseen odotellaan myös SE:tä kolmiloikassa hätyytellyttä Kristiina Mäkelää (kuvassa) ja Oskari Möröä 400 m aitajuoksuun.

Ylen yleisurheilukesä: Kuortaneen GP, la 1.8. klo 17.30 ja ke 5.8. klo 18.30 Tv2

Lue myös: Viikon urheilutärpit: Olympianostalgiaa, e-urheilua ja snookeria

X