Karita Tykkä ei päästäisi Yökylässä-ohjelman Maria Veitolaa kotiinsa

Jaa artikkeli
Karita Tykkä työskentelee mallina, juontajan sekä korusuunnittelijana ja henkisenä valmentajan. Kirjoja hän on tehnyt raakaruoka-teemalla.

Karita Tykkä on mukana Avalla esitettävässä Kaunis elämä -sarjassa.

Televisiosarjojen suosikki on suomalainen

”Katson televisiosta ohjelmia laidasta laitaan. Suomalaisista ohjelmista tykkään erityisesti Yökylässä Maria Veitolasta. Maria Veitola on ihana, ja ohjelma on erittäin mielenkiintoinen. Jos minut kysyttäisiin mukaan Yökylässä-ohjelmaan, pitäisi miettiä, missä ollaan yötä, sillä koti on meille privaatti mesta.”

Karita Tykkä pitää suomalaisista ohjelmista erityisesti Yökylässä Maria Veitolasta.

©MTV OY

”Tykkään lällyelokuvista, en scifistä”

”Olen aika herkkä ja lälläri: tykkään lällyelokuvista, en scifistä. Maailmassa on paljon epätoivoa, jonka takia haluan virkistää mieltäni ihanilla ja hempeillä asioilla. Esimerkiksi Diane Keatonin ja Jack Nicholsonin tähdittämä Jotain annettavaa oli ihana ja hauska romanttinen elokuva.”

Autoileva yrittäjä kuuntelee paljon radiota

”Kuuntelen autossa luentoja ja kirjoja, mutta jos matka on lyhyt kuuntelen radiota: Nostalgiaa, SuomiPopia, Groovea tai Business-radiota. Haluan ajatonta ja rentoa musiikkia. Massakama ei natsaa.”

Satunnaista viihdettä netti-tv:stä

”Meillä on Viaplay ja Netflix, joista olemme katsoneet Meksikon huumekartellisarjoja. Katson niitä puolisilmällä ja siinä sivussa – en säännöllisesti.”

Avantouintia ja raakasuklaata

”Rakastan raakasuklaata, ja käyn avannossa joka päivä. Luonto, avanto, raakasuklaa ja hyvä viini ovat minulle täydellinen kombo, jos siihen lisätään vielä rakkaus ja terveys. Jos elämässä ei ole rakkautta, ei elämässä ole mitään. Rakkaudesta ja terveydestä minä elän ja hengitän.”

X