Viivi & Pihlaja YleXPopissa: Pirteän ja positiivisen artistin asenne tarttuu helposti kuulijoihin 

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Viivi & Pihlaja YleXPopissa
Tärkeintä elämässä on olla onnellinen, Viivi kailottaa yleisölle. © Sara Lehtomaa
Kaksi tämän hetken kuuminta naisartistia, Viivi & Pihlaja YleXPopissa Jyväskylän Lutakonaukiolla.

Ilma on kaunis ja yleisöllä on hyvä fiilis, rento tunnelma välittyy suoraan kotikatsomoihin asti Jyväskylän Lutakonaukiolla taltioidulta Viivi & Pihlaja YleXPopissa -keikalta. Aluksi lavalle nousee Pihlaja, hänen jälkeensä Viivi. Luvassa on myös kiinnostavia yllätysesiintyjiä.

Viivi julkaisi ensimmäisen albuminsa keväällä ja pongahti rakettimaiseen nousuun. Tätä ennen hän oli tosin ehtinyt tehdä jo pari hyvän vastaanoton saanutta singleä. ­Lääke-kappaleen suoratoistoluvut rikkoivat peräti kultalevyrajan. ­Pirteän ja positiivisen artistin asenne tarttuu helposti kuulijoihin.

”Se on oikeastaan tärkeintä­ ­elämässä, että on onnellinen. ­Tänään, kun mä olen teidän kanssa täällä ja vetämässä näin isolle ­yleisölle, niin mä oon todellakin ­onnellinen”, Viivi hehkuttaa taltionnissa hurraavalle jyväskyläläisyleisölle.

Aivan puskista Viivin suosio ei ole tullut. Monien mielessä on varmasti vuoden 2013 Voice of Kids -ohjelma, jossa Viivi sijoittui toiseksi. Kotimaisen musiikin harrastaja saattaa muistaa vielä Karuselli-ohjelman vuodelta 2009. Se oli Tenavatähden seuraajaksi tullut lastenlaulukilpailu, johon Viivi niin ikään otti osaa. Ja nähtiinpä hänet myös vuosina 2003–2011 pyörineessä Staraoke-ohjelmassakin.

Viivi & Pihlaja YleXPopissa, tiistai 9.8. klo 22.30, TV2

Lue myös: Vauhtilajien ystävä Viivi Pumpanen ei kieltäydy hurjista tempuista: ”Ajattelin, etten koskaan tee laskuvarjohyppyä – lopulta tein senkin”

X