Yle Live esittää Anna Abreun lattarirytmit Ruisrockin keikalta

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Anna Abreu esiintyi Ruisrokissa.
Anna Abreu esiintyi Ruisrokissa. © Yle Kuvapalvelu
Anna Abreu suhtautuu keikkailuun ja yleisöönsä viehättävän intohimoisesti – se välittyy viimekesäisen Ruisrock-taltioinnin haastatteluosuudessa.

ABREU-nimellä nykyisin esiintyvä Anna Abreu suhtautuu keikkailuun ja yleisöönsä viehättävän intohimoisesti. Tämä tulee parhaiten esiin viimekesäisen Ruisrock-taltioinnin haastatteluosuudessa. Abreu puhuu lämpimästi suhteestaan yleisöön ja on silminnähden riemuissaan odottaessaan lavalle pääsyä.

Varsinaisessa konserttiosuudessa lämpö ja riemu eivät kuitenkaan valitettavasti välity, ainakaan tv-ruudun läpi. Energisen Abreun lattarirytmit näyttävät haihtuvan ilmaan, ennen kuin saavuttavat aidan takana seisovan yleisön. Tekisi mieli tempaista Abreu ja hänen tanssijansa jumppasalin kokoiselta lavalta klubille, jossa lähtökohtaisesti tanssitaan hikisinä.

Ruisrock-keikan televisiointi lähtee kunnolla käyntiin vasta Jukka Poika -lainasta Kylmästä lämpimään. Festarikansa laulaa ja huojuu mukana yhtenä massana, ja Abreu saa hurjasti lisävirtaa yleisön vastakaiusta. Ei liene liioiteltua sanoa, että tästä on kiittäminen Vain elämää -hittiohjelmaa, josta Abreun versio putkahti koko kansan tietoisuuteen.

Yle Live: ABREU, pe 25.10. klo 19.00 Tv2

Lue myös: Anna Abreu: ”Vedin ihan kunnon itkupotkuraivarit”

X