Yle Live: Musiikkifilmien ilta täynnä erikoisesityksiä Suomen parhailta bändeiltä ja artisteilta

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seksihullut Yle Liven Musiikkifilmien ilta
Seksihullut Yle Liven Musiikkifilmien illassa. © Yle Kuvapalvelu
Yle Liven erikoisohjelmassa Musiikkifilmien ilta täynnä erikoisesityksiä Suomen parhailta bändeiltä ja artisteilta laidasta laitaan.

Kotimainen erikoispanostus Musiikkifilmien ilta Yle Livessä oli alun perin kunnianhimoinen Areena-sarja. Kahdentoista taiteellisesti iskussa olevan tekijän biisi taltioitiin studiolivenä ottaen siihen musiikkifilmimäinen kuvallinen idea. Vain Radiopuhelinten Hailuoto 2:ssa on yleisö. Bändi on soittavinaan vanhan alakoulunsa juhlasalin lavalla.

Rekisteri vaihtelee Lau Naun eli Laura Naukkarisen Poseidonin viekoittelevasta kauneudesta Oranssin Pazuzun Ilmestyksen pelottavaan loitsuun. Naukkarinen pääsi rakentamaan niin eheän fantasiahetken, että hänen studiolivessään on mukana 20-päinen kuoro. Perinteille pokaten Pyhimys lainaa Otteessaan Dave Lindholmin Pientä ja hentoa otetta ja Seksihullut (kuvassa) Kellossa Pellen Väkivaltaa ja päihdeongelmaa. Gasellien DJ Ibusalin Jäämies on hypnoottinen rap.

Vaikuttavan paketin on toimittanut Nuutti Takkinen. Joonas Josefsson ohjasi ja Petteri Lappalainen kuvasi klipit, jotka ovat vuosilta 2015–2020. Ei jäädä ilman Maustetyttöjäkään, viime vuoden läpimurrontekijää. Yle kuvapalvelu

Yle Live: Musiikkifilmien ilta, pe 8.5. klo 22.35 Yle Teema & fem

Lue myös: Yle Live esittää Maustetytöt -siskoksien Flow-festivaalien konserttitaltioinnin

X