Yle on mukana - Flow Festival 2022 järjestetään Helsingin Suvilahdessa kahden vuoden tauon jälkeen

Lavalla Helsingin Suvilahdessa nähdään muun muassa Burna Boy, Sigrid ja Pehmoaino.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tapahtuma päästiin järjestämään uudelleen ensi kertaa pandemian jälkeen.

Lavalla Helsingin Suvilahdessa nähdään muun muassa Burna Boy, Sigrid ja Pehmoaino.
Teksti: Pekka Eronen

Helsingin Flow, musiikkifestivaaleista urbaanein, jäi pandemian vuoksi järjestämättä kahtena viime vuonna. Siksi Flow Festival 2022 -otsikossa on juhlan tuntua. Vuoden 2019 tapaan Yle on jälleen tiiviisti mukana.

”Lähetämme perjantaina ja lauantaina suorat, noin tunnin pituiset livestreamit otsikolla Flow 2022: Sinä, Aikku ja Renaz”, kertoo tuottaja Jani Mikkonen Ylen Flow-tiimistä. ”YleX:n Renaz Ebrahimi ja Aikku Kurkinen kiertävät alueella ja välittävät tunnelmia Flow’n yleisöstä, kulttuuriannista ja ruokatarjonnasta. Tahdomme välittää katsojille myös festivaalin visuaalista ilmettä. Loppuillastahan Flow on oikeastaan valoinstallaatio”.

Musiikki, ei jää fiilistelyn varjoon. ”Lähetämme keikkastriimejä Yle Teemalla, Yle Areenassa ja Arte-kulttuurikanavalla. Jo sovittuja esiintyjiä ovat esimerkiksi Fontaines D.C. Kit Sebastian, Burna Boy, Sigrid ja Pehmoaino. Yle Teemalla voimme tarpeen tullen venyttää ohjelma-aikaa vaikka pariin-kolmeen tuntiin”, lupaa Mikkonen. ”Yksittäisiä keikkoja tulee nopeaan tahtiin Areenaan, ja jälkilähetyksiä seuraa syksyllä”.

Flow Festival 2022, perjantai 12.8. klo 22.25, Teema & Fem

X