Tästä tykkään – Mikko Kekäläinen: ”Rakastuin Disneyn Maija Poppanen -musikaalielokuvaan”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© yle kuvapalvelu

Mikko Kekäläinen juontaa maanantaista perjantaihin lähetettävää TV1:n Puoli Seitsemän -asiaohjelmaa.

Televisio

”En pelaa itse, mutta seuraan televisiostakin innolla Suomen kansallispeliä, pesäpalloa. Peli on taktisuudessaan, monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan aivan omaa luokkaansa. Pesikseen verrattuna esimerkiksi jalkapallon katsominen on yhtä kiinnostavaa kuin katsella pyykin kuivumista.”

@LEHTIKUVA

Näyttelijä

Hannu-Pekka Björkman @OM-ARKISTO

”Minulla on monia suosikkinäyttelijöitä, mutta yksi näyttelijä, jonka työtä erityisesti ihailen, on Hannu-Pekka Björkman. Hänen näyttelemisensä on aina äärimmäisen sisäistettyä ja taitonsa huippuluokkaa olematta kuitenkaan koskaan itsetarkoitus.”

Elokuva

”Rakastuin Disneyn Maija Poppanen -musikaalielokuvaan pienenä lapsena ja suhde vain syvenee iän myötä. Alkaa olla aika siirtää perinne omille lapsille – vaikka sitten väkisin.”

Kirjoitusta

”Olen aloittanut kolumnien kirjoittamisen Puoli seiskan netissä ja autotonta elämää käsittelevän carlesswhisper-blogin yhdessä vaimoni Kristiinan kanssa.”

Huikaiseva tähtitaivas

”Ennen kammosin syksyä ja pimeää vuodenaikaa, mutta nyt odotan innolla pitkiä pimeitä iltoja ja huikaisevia tähtielämyksiä poikani perheessämme herättämän tähtiharrastuksen myötä.”

X