Horoskooppi 7/2015

Vesimiehellä kaiken muun aktiivisuuden ohessa pitkään pohdinnan alla ollut seikka lähtee helpommin liikkeelle.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Esko Kovero 18.2.1958 Näyttelijä

Vesimiehellä kaiken muun aktiivisuuden ohessa pitkään pohdinnan alla ollut seikka lähtee helpommin liikkeelle.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kaiken muun aktiivisuuden ohessa pitkään pohdinnan alla ollut seikka lähtee helpommin liikkeelle. Sinussa on nyt sysäävää ja herättävää voimaa, joka näkyy uudistushaluna. Älä siis kulje samoja latuja vaan vaihda reittiä ja etsi uusia ratkaisuja! Rakkauselämässä vallitsevat tasaisemmat tuulet ja tunnet kosketuksen voiman.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Hajamielisyyden tuntemukset jatkuvat, joten siirrä liika pohtiminen tuonnemmaksi. Tai sitten viihdyt ylhäisessä yksinäisyydessäsi meditoiden tai vällyjen alla hyvän kirjan parissa. Väkevä tunnelataus saa sinut kiinnostumaan kiihkeistä aiheista, ja se pitää intensiivisyyttä yllä suhteessasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet avoin yhteistyölle ja toiset voivat ihmetellä sitä, sillä olethan tunnettu oman tien kulkija. Verkostoissa on kuitenkin juuri nyt voimaa, ja innokkaiden ihmisten ympäröimänä pystyt mihin vaan. Jos taiteellisuutesi ei ole herännyt viime viikkoina, voi se vieläkin tapahtua. Suhde pysyy piilossa tai salaperäisenä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos hellität tai päästät irti, voit hävitä enemmän kuin voittaa. Puurra siis sitkeästi tavoitteesi eteen, äläkä tuhlaa aikaasi joutavanpäiväiseen. Viime viikkoina häirinneet pikku pulmat väistyvät, etkä sorru enää virheisiin. Jakson mielenkiintoisin anti tulee ryhmätoiminnasta, ja varsinkin luova yhteinen hanke saa tulta alleen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Matkustushankkeita riittää vielä. Olet menossa välineillä, joissa on vauhtia. Erilaiset talviurheilulajit ovat ehkä mieleesi tai olet muuten vain muiden mukana harrastamassa ja liikkumassa paikasta toiseen. Keskustelut ovat mielenkiintoisia ja ne hipovat taivaita tai päivän politiikkaa. Rakkaudessa on kiihkoa, mutta kohtaavatko tarpeet?

Rapu

(21.6.–22.7.)

Oivallat yhtäkkiä seikan, joka on tökkinyt taloudessasi. Kaikki ei kuitenkaan ratkea heti, ja teet paljon töitä lukujen tai laskelmien parissa. Et hätkähdä epäselkeitä kuvioita, sillä merkkisi ymmärtää muutenkin monimutkaisuutta. Jakson suurenmoinen anti on kulttuurissa, josta voit löytää uuden rakkauden. Matkalla on intohimoinen luonne.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kuten edellisinä viikkoina pitävät tapaamiset ihmisten kanssa sinut nytkin liikkeessä. Sinun on tärkeää ottaa huomioon muiden mielipiteet, silloin tulee parasta tulosta. Kunnioita myös uusia ratkaisuita, vaikka ne eivät aluksi kuulostaisikaan hyviltä. Rakkausrintamalla voi olla vaikea päästä käsiksi uuteen tunteeseen, sillä se on niin syvällä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Teet paljon yksityiskohtaisia käytännön järjestelyjä, ja samalla hiot taitojasi. Kykysi itsetuntemukseen on myös hyvä ja voit poistaa elämääsi haitanneen asenneongelman. Terveysasioilla valistaminen kiinnostaa sinua, mutta kiinnostaako se yhtä paljon muita? Palava rakkaus ihmiseen tai muuhun kohteeseen on nyt tärkeintä. Flaksisi on hyvällä tolalla.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luova ilmaisu on nyt tärkeää, ja voit nousta jollain tavalla näkyviin. Arkirutiinit eivät sellaisinaan kiinnosta, mutta jos yrität, saat niihin vaihtelua. Voit myös hoitaa hommia keskustellen samalla mielenkiintoisista asioista. Tunne voi roihahtaa sinun ja työkaverisi välillä, olisiko romanssi tulossa?

 skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso vaatii paljon valmisteluja, ja se puolestaan sitoo sinut kotiin tai työpöytäsi ääreen. Ehkä joudut paneutumaan paperiasiaan tai asiakirjan laadintaan. Toinen puoli sinussa osaa nauttia poikkeuksellisesta kauneudesta, ja kauneuden tarve saa vauhtia tyylimuutokseen. Hehkuvat värit ovat avain hyvään lopputulokseen. Rakkaudentunne hehkuu.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jatkat samaa, asioista kiinnostunutta ja keskustelevaa linjaasi. Puhetta on paljon, ja aiheet syleilevät maailmaa. Ymmärrät tavallista paremmin abstraktin seikan ja kuulet täysin uuden selityksen sinua askarruttaneesta seikasta. Kotielämäsi on kaikkea muuta kuin tasaista, ja värikkäitä tunteita ilmaistaan puolin ja toisin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Viime viikkoina huomiosi on ollut tavaroissa, joita on tuntunut olevan liikaa tai väärän värisiä. Ehkä suosit nyt haaleita värejä, eteerisyyttä ja suoria linjoja kaikissa hankinnoissa. Menot ja tulot on syytä laskea tarkkaan, ja nyt huomaat, että rahat tuskin riittävät. Lähipiirissä on tunteikkaita kohtaamisia, ja naapuri voi osoittautua ihanaksi.

X