Kiinalainen horoskooppi 2021 – Katso, mitä Härän vuosi lupaa sinulle!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kiinalainan horoskooppi 2021 härän vuosi
Härän vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock
Kiinalaisen horoskoopin mukaan Härän vuosi 2021 tulee olemaan varsin työteliäs, mutta helpotustakin on luvassa monelle elämänalueelle. Ota selvää, mikä olet kiinalaisessa horoskoopissa ja lue ennustus 12.2. alkavalle Härän vuodelle!

Kiinalaista uutta vuotta vietetään 11. helmikuuta 2021, jolloin valta vaihtuu Rotan tähtimerkiltä Härälle. Kiinalainen horoskooppi pitää sisällään 12 tähtimerkkiä. Härkä on järjestyksessä toinen eläin näistä kiinalaisen astrologian merkeistä.

Kiinalaiset uskovat Härän vuoden merkitsevän erityisesti maltillisten päätösten ajanjaksoa. Härän vuonna syntyneitä pidetään vahvoina ja luotettavina persoonina, joilla on poikkeuksellista kykyä järjestelmällisyyteen.

Kiinalaisessa horoskoopissa syntymävuodella on merkitystä, mutta eläinmerkki määräytyy lopullisesti kiinalaisen kuukalenterin mukaan. Heidän, jotka ovat syntyneet vuoden alussa, kannattaakin noudattaa erityistä tarkkuutta oman horoskooppieläimensä etsinnässä.

Tätä on luvassa kiinalaisessa horoskoopissa Härän vuonna 2021:

Rotta – Syntymävuodet: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Neuvo vuodelle 2021: Älä yliarvioi voimiasi ja harkitse tarkkaan ennen kuin sanot kyllä uusille projekteille.

Kiinalainen horoskooppi 2021: rotta

Kiinalainen horoskooppi 2021: rotta © iStock

Vuosi 2021 lupaa älystään ja monenlaisesta lahjakkuudestaan tunnetulle Rotalle hyvää, sillä kuluvana vuonna hallitsijan valtikkaa heiluttava Härkä on aina kuulunut Rotan liittolaisiin.

Suoranaista onnekkuuttakin on luvassa Rotalle, joka saa kuulla hyviä uutisia erityisesti silloin kun niitä vähiten osaa odottaa. Työelämässä Rotalle on luvassa myötätuulta, sillä odotettavissa on menestystä, joka voi merkitä esimerkiksi ylennystä työpaikalla.

Vuonna 2021 Rotan tulee panostaa uutteraan työntekoon ja unohtaa kaikenlaiset Rotalle tyypilliset oikotiet ja nokkelat ratkaisut omien etujensa ajamiseksi. Rotan ei myöskään kannata yliarvioida voimiaan ja sitoutua liian moniin projekteihin.

Ihmissuhteissaan Rotta voi joutua tänä vuonna tekemään inventaariota. Sosiaalisena ja huumorintajuisena luonteena Rotta viihtyy ihmisjoukoissa ja tulee lähes kaikkien kanssa toimeen, mutta nyt kannattaa satsata rakentamaan suhteita niiden henkilöiden kanssa, jotka ansaitsevat Rotan luottamuksen.

Paras ajanjakso Rotalle on talvi ja suotuisin kuukausista on huhtikuu.

Rotan pisteet vuodelle 2021: 7/10

Härkä – Syntymävuodet: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Neuvo vuodelle 2021: Ole avoin vastaanottamaan apua ja neuvoja muilta, älä kulje härkäpäisesti yksin omaa polkuasi.

Kiinalainen horoskooppi 2021: härkä

Kiinalainen horoskooppi 2021: härkä © iStock

Vuosi 2021 on osoittautumassa hallitsevalle Härälle varsin suotuisaksi ja tuotteliaaksi ajanjaksoksi, jossa myös onnekkailla sattumuksilla on sijansa. Vuonna 2021 Härän uuttera asenne ja sitkeä vaivannäkö työssä vihdoin ja viimein palkitaan.

Härkä saa nähdä monien pitkäaikaisten projektien saavuttavan onnistuneesti maalinsa.

Itsevarman ja voimakkaan Härän kannattaa hallitsijavuotenaan osoittaa erityistä kärsivällisyyttä perhesuhteissaan ja vaalia niitä huolella. Parisuhteesta ja perheestä haaveileville sinkuille Härän merkin alla syntyneille parasta on toimia nyt, sillä vuosi 2021 on varsin otollista aikaa ihmissuhderintamalla.

Mitä enemmän Härän merkin alla syntyneellä on ikävuosia takanaan, sitä enemmän on erityisesti vuoden 2021 kevätkuukausina syytä kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin ja terveyteen.

Härän pisteet vuodelle 2021: 8/10

Tiikeri – Syntymävuodet: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Neuvo vuodelle 2021: Vuodesta tulee onnistunut, kunhan muistat noudattaa itsehillintää ja pyrkiä yhteistyöhön muiden kanssa.

Kiinalainen horoskooppi 2021: tiikeri

Kiinalainen horoskooppi 2021: tiikeri © iStock

Härän vuosi tarjoaa optimistiselle ja seikkailunhaluiselle Tiikerille runsaasti haastetta, kuinka sopeutua ankaraan työntekoon tottuneen Härän tahtiin. Tiikerin tuleekin vuonna 2021 keskittyä ennen kaikkea saattamaan projekteja päätökseen.

Kaikki tämä on kuitenkin vaivan arvoista, sillä se rakentaa perustuksia ja tasoittaa tietä Tiikerin vuoteen 2022.

Tiikerin kannattaa tänä vuonna pitää erityisen tarkasti huolta taloudenhoidostaan, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Ihmissuhteissa karismaattisen Tiikerin on syytä harjoittaa erityisesti kärsivällisyyttä ja pysyä poissa ristiriitatilanteista. Annetuista lupauksista on nyt erityisen tärkeää pitää kiinni.

Härän vuosi tarjoaa Tiikerille kaiken kaikkiaan oivallisen mahdollisuuden itsetutkiskeluun ja henkiseen kasvuun.

Tiikerille vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat vuoden otollista aikaa. Lisäksi huhtikuussa on luvassa suotuisia tuulia uran ja terveyden saralla.

Tiikerin pisteet vuodelle 2021: 5/10

Jänis – Syntymävuodet: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Neuvo vuodelle 2021: Menestyt parhaiten, kun etenet hankkeissasi harkiten, askel kerrallaan. Kärsivällisyytesi on paras valttisi.

Kiinalainen horoskooppi 2021: jänis

Kiinalainen horoskooppi 2021: jänis © iStock

Härän vuosi tuo Jänikselle helpotusta menneeseen Rotan vuoteen, mutta haasteilta ei tänäkään vuonna vältytä. Jänis voi erityisesti työssään joutua sopeutumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja muiden jopa kohtuuttomiin odotuksiin.

Haaveiluun taipuvaisen Jäniksen kannattaa kuitenkin muistaa, että kova työ palkitaan. Tärkeintä on keskittyä olemaan tekemisissään määrätietoinen ja kuunnella korvat tarkkana ympäristöään, mikä ei tuottane vaikeuksia luonnostaan älykkäälle Jänikselle.

Jäniksen tulee tänä vuonna huolehtia erityisesti tunne-elämänsä hyvinvoinnista. Voi jopa olla viisasta harkita mahdollista hengähdystaukoa arjesta, jonka jälkeen on mahdollista ryhtyä toimeen entistäkin tarmokkaampana.

Tänä vuonna Jänis hyötyy erityisesti kärsivällisestä luonteestaan ja kyvystä odottaa turhautumatta tilanteiden rauhoittumista. Jäniksen kannattaa tiedostaa, että tämä vuosi ei ole suurten muutosten aikaa.

Vuoden 2021 otollisin ajanjakso Jänikselle on kevät.

Jäniksen pisteet vuodelle 2021: 5/10

Lohikäärme – Syntymävuodet: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Neuvo vuodelle 2021: Aimo annos realismia ja huolellinen keskittyminen kulloinkin edessä olevaan tehtävään auttavat pötkimään pitkälle.

Kiinalainen horoskoppi 2021: lohikäärme

Kiinalainen horoskoppi 2021: lohikäärme © iStock

Härän vuosi merkitsee Lohikäärmelle tyypillisen unelmoimisen sijaan keskittymistä työntekoon. Huomion keskipisteenä oleminen on tuttua Lohikäärmeelle, mutta vuosi 2021 ei tarjoile helppoja palkintoja ja patsastelua valokiilassa.

Tämä voi aiheuttaa haasteita, sillä kärsimättömänä luonteena Lohikäärme ei ole tottunut odottelemaan asioiden toteutumista.

Härän vuosi heittää Lohikäärmeen eteen myös aiempaa enemmän tilanteita, joissa se joutuu taistelemaan saavutettujen etujen puolesta. Joissain tilanteissa rohkealuonteisen Lohikäärmeen kannattaa lakata puskemasta ja harkita uudenlaisia tapoja toimia arjessa. Tärkeintä kuitenkin on keskittyä omaan tekemiseen ja pysyä erossa muiden ongelmista.

Mikäli Lohikäärme malttaa mielensä nyt ja harjoittaa kärsivällisyyttä, hedelmää on odotettavissa heti vuoden 2022 alussa.

Härän vuoden otollisimmat kuukaudet Lohikäärmeelle ovat huhtikuu, elokuu ja joulukuu.

Lohikäärmeen pisteet vuodelle 2021: 6/10

Käärme – Syntymävuodet: 1953, 1985, 1977, 1989, 2001, 2013

Neuvo vuodelle 2021: Avain menestykseen on, että valitset huolellisesti taistelusi ja viet työn alla olevat projektit loppuun päättäväisesti.

Kiinalainen horoskooppi 2021: käärme

Kiinalainen horoskooppi 2021: käärme © iStock

Rotan ohella Käärme nauttii vuoden 2021 hallitsevan eläinmerkin Härän luottamusta. Itsevarmana ja vetovoimaisena tunnetulla Käärmeellä on lupa odottaa aiempaakin enemmän menestystä ja onnea kuluvalle vuodelle.

Urapolulla avautuvat mahdollisuudet uusiin aluevaltauksiin ja etenemisiin. Työn saralla on Käärmeelle odotettavissa arvostusta ja tunnustusta. Tämä vuosi merkitsee Käärmeelle myös joidenkin pitkäaikaisten haaveiden ja ideoiden muuttumista todeksi.

Kuluvana Härän vuonna Käärmeen on mahdollista kokea ihmissuhteissaan aiempaa syvempää yhteyttä ystäviinsä ja läheisiin. Käärmeen kannattaa kuitenkin olla nyt erityisen tarkkaavainen, kuinka toimia tietyissä haastavissa tilanteissa tai ihmissuhteissa.

Vaikka Käärmeellä on kyky lumota muut puolelleen, tässä yhteydessä kannattaa muistaa, että ristiriitatilanteissa kompromissit voivat parhaimmillaan olla kaikkien osapuolten etu.

Käärmeelle vuoden kaikki kuukaudet ovat varsin suosiollisia.

Käärmeen pisteet vuodelle 2021: 8/10

Hevonen – Syntymävuodet: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Neuvo vuodelle 2021: Muista, että maltti on valttia ja kärsivällisyys palkitaan.

Kiinalainen horoskooppi 2021: hevonen

Kiinalainen horoskooppi 2021: hevonen © iStock

Hevosen on lupa odottaa nyt alkavasta ajanjaksosta viime vuotista helpompaa, sillä Hevosen ja hallitsevan Härän yhteiselo sujuu lähes poikkeuksetta varsin jouhevasti.

Etenkin vuoden 2021 loppupuolisko tuonee helpotusta haasteisiin, vaikka Härän vuotta leimaava ahkera työnteko ei olekaan huumorintajuiselle ja leikkisällekin Hevoselle sydämen asia.

Herkästi innostuvan Hevosen rakkauselämä voi kerätä jonkin verran pilviä taivaalle, mutta mikäli Hevonen onnistuu pitämään henkilökohtaiset suhteensa hallinnassa ja suitsensa tiukalla, törmäyksiltä voidaan välttyä.

Hevosella on runsaasti luontaista viisautta ja kykyä visioida, mutta tämä vuosi kannattaa varata työn ohella rentoutumiselle. Samalla henkinen valmistautuminen Tiikerin vuoteen 2022 kannattaa aloittaa jo nyt – ensi vuonna Hevonen voi vihdoin laukata sydämensä kyllyydestä vihreämmille laitumille.

Härän vuonna 2021 kesä on Hevoselle ajanjaksoista suotuisin.

Hevosen pisteet vuodelle 2021:  6,5/10

Vuohi – Syntymävuodet: 1955, 1967,1979, 1991, 2003, 2015

Neuvo vuodelle 2021: Kulje rohkeasti itseäsi ja muita kuunnellen. Vaikka vuosi on haastava, se tarjoaa myös mieluisia yllätyksiä.

Kiinalainen horoskoppi 2021: vuohi

Kiinalainen horoskoppi 2021: vuohi

Oman tiensä kulkija Vuohi tunnetaan rikkaasta sisäisestä maailmastaan ja edustaa vastakkaista luonnetta suhteessa hallitsevaan Härkään. Tämä onkin omiaan tekemään Vuohen kuluvasta vuodesta haasteellisen, mutta myös mielenkiintoisen ja vaihtelevan.

Työteliään Härän vuonna Vuohen ei kannata ryhtyä uusiin seikkailuihin ja hyppiä huolettomana laitumella, sillä nyt on tärkeintä kohdistaa huomio jokapäiväisiin arjen rutiineihin.

Tänä vuonna Vuohen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota omaan taloudenhoitoonsa eikä nyt ole aika sortua turhanpäiväiseen rahan tuhlaamiseen.

Suhderintamalla Vuohelle saattaa olla luvassa yhteenottoja, mutta asiat kannattaa selvittää, jotta Vuohi voi siirtyä Tiikerin vuoteen 2022 kevyellä mielellä. Sinkkuvuohille odotettavissa on myös romanttisia hetkiä.

Kestäväisyys, tarkkaavaisuus ja kyky kuunnella toisia auttavat tekemään vuodesta 2021 hyvän. Mieluisia yllätyksiäkin on Vuohelle luvassa.

Vuoden 2021 otollisin aika sijoittuu Vuohella kesäkuukausiin.

Vuohen pisteet vuodelle 2021: 5/10

Apina – Syntymävuodet: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Neuvo vuodelle 2021: Nyt on mahdollisuus edetä sekä työssä että henkilökohtaisessa elämässä. Älä unohda kuunnella itseäsi ja varaa aikaa myös levolle.

Kiinalainen horoskooppi 2021: apina

Kiinalainen horoskooppi 2021: apina © iStock

Kuluva vuosi on luovalle ja leikkisälle Apinalle kohtuullisen suotuisa ja menestyksekäs. Luvassa on uusia kohtaamisia ja nykyisten ihmissuhteiden syvenemistä. Tämä vuosi antaa Apinalle myös tilaisuuden voittaa takaisin joitakin aiemmin menetettyjä ihmissuhteita

Apinan lahjakkuus pääsee esiin monella elämän osa-alueella. Työ- ja liike-elämässä on luvassa uusia aluevaltauksia, kun Apina vain malttaa laittaa kaiken neuvottelutaitonsa peliin.

Mikäli Apina mielii kiivetä ylöspäin työelämän ja sosiaalisen arvostuksen tikapuilla, nyt kannattaa ottaa opiksi aiemmista epäonnistumisista ja siten välttää joutumasta takaisin lähtöruutuun.

Härän vuonna 2021 Apinan tulee erityisesti huolehtia siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa.

Apinalle otollisimmat kuukaudet ovat tammi- ja helmikuu sekä heinäkuu, mutta kaikkina kuukausina on lupa odottaa hyvää.

Apinan pisteet vuodelle 2021:  7/10

Kukko – Syntymävuodet: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Neuvo vuodelle 2021: Älä turhaan pidä kynttilääsi vakan alla ja lähesty rohkeasti henkilöitä, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin urallasi.

Kiinalainen horoskoppi 2021: kukko

Kiinalainen horoskoppi 2021: kukko © iStock

Härän vuosi lupaa Kukolle hyvää. Härän lailla Kukko on ahkera ja päättäväinen toimissaan ja suorittaa työnsä moitteettomasti.

Tämä vuosi merkitsee Kukolle tasapainon, uskollisuuden ja vilpittömyyden ajanjaksoa. Kukon työelämässä palikat tulevat loksahtelemaan paikoilleen ja Kukko saa nähdä monien tavoitteiden tulevan maaliinsa.

Härän vuonna Kukko saa kokea saaneensa pitkän odottelun jälkeen niskalenkin joistakin aiemman Rotan vuoden tarjoamista haasteista. Nyt ei ole aika pitää kynttilää vakan alla, mikä sujuukin kuin itsestään Kukolta, joka ei yleensä jätä ympäristöään kylmäksi.

Ihmissuhteissaan Kukon kannattaa tänä vuonna harjoittaa viisautta. Voi olla kannattavaa karsia elämästä joitakin sellaisia henkilöitä, jotka ovat lähestyneet Kukkoa ainoastaan hyötymistarkoituksessa.

Härän vuonna jokainen kuukausi on Kukolle varsin suosiollinen.

Kukon pisteet vuodelle 2021: 9/10

Koira – Syntymävuodet: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Neuvo vuodelle 2021: Vastuuntuntosi ja sitkeytesi ovat nyt arvossaan. Romantiikan saralla kannattaa pitää silmät auki, sillä nyt on otollinen aika kohdata Se Oikea.

Kiinalainen horoskooppi 2021: koira

Kiinalainen horoskooppi 2021: koira © iStock

Vuonna 2021 Koira saa työskennellä tavallista enemmän tavoitteidensa eteen. Lupaavan alkuvuoden jälkeen tuleva kevät voi etenkin osoittautua aiempaa haasteellisemmaksi eikä nyt ole otollisin aika Koiralle tyypillisten vallankumouksellisten ideoiden toteuttamiselle.

Härän vuonna 2021 Koiran on tärkeintä säilyttää tasapaino jokaisella elämänsä osa-alueella eikä tehdä suuria muutoksia rutiineihinsa. Älykkäänä luonteensa ansiosta Koira ymmärtää, että monet esteet näyttäytyvät hankalampina kuin mitä ne todellisuudessa ovat.

Kun koira keskittyy vain olemaan päättäväinen ja kärsivällinen kaikissa pyrkimyksissään, palkinto odottaa viimeistään vuoden 2022 alussa. Parhaimmillaan Härän vuosi tarjoaa

Koiralle mahdollisuuden tutustua itseensä ja löytää uudenlaisia voimia, joiden avulla nousta haasteiden yläpuolelle.

Suotuisimmat kuukaudet Koiralle ovat tammi- ja helmikuu sekä joulukuu.

Koiran pisteet vuodelle 2021: 6/10

Sika – Syntymävuodet: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007,2019

Neuvo vuodelle 2021: Mikäli mielit aloittaa jonkin uuden asian opiskelun, tämä vuosi tarjoaa sille suotuisan mahdollisuuden.

Kiinalainen horoskooppi 2021: sika

Kiinalainen horoskooppi 2021: sika © iStock

Härän vuosi tarjoaa Sialle mahdollisuuden asettua uudenlaiseen tasapainoon sekä työssä että ihmissuhteissa. Molemmilla osa-alueilla Sian vaivannäkö tulee nousemaan uuteen arvoonsa.

Tänä vuonna kannattaa panostaa erityisesti perheeseen ja läheisiin, mikä on hyvä uutinen lempeäluonteisena ja perhekeskeisenä tunnetulle Sialle. Samalla Sian ei kannata tyystin unohtaa itseään ja muistaa, että rajojen asettaminen ihmissuhteissa on sallittua.

Sian vahvuuksia ovat myös realistinen suhtautuminen elämään ja tavoitehakuisuus, jotka sopivat hyvin yhteen tämän vuoden hallitsevan eläinmerkin Härän kanssa.

Luontaisesti ahkera Sika voikin odottaa runsasta sadonkorjuuta työnsä hedelmistä tulevana syksynä, joka on Sialle suotuisinta aikaa vuonna 2021. Vuosi on otollinen myös uuden opettelulle sekä töissä, opiskeluissa että henkilökohtaisessa elämässä.

Sian kannattaa suunnata erityishuomio rakkauselämäänsä maaliskuussa, joka on kuukausista suotuisin. Toukokuu nousee kuitenkin kuukausista onnekkaimmaksi.

Sian pisteet vuodelle 2021: 6/10

Lue myös: Horoskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Kiinalainen horoskooppi: Vuositaulukko

Kiinalainen horoskooppi − Kiinalaiset eläinmerkit ja luonnekuvaukset

 

Lähteet: Travelchinaguide,  Yearly horoscope, Karma Weather, kiinalainenuusivuosi.fi
Susan Levitt,  wikipedia

X