Seuran viikkohoroskooppi 4.5.-10.5.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Pedro Hietanen
Muusikko Pedro Hietanen on syntynyt 5.5.1949. Seura onnittelee syntymäpäivän johdosta! © Emmi Korhonen / Lehtikuva

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet saanut liikkua vapaammin viime aikoina, ja saat vieläkin kokemuksia, jotka ylittävät normaalit reviirisi. Työhön liittyy enemmän matkustamista, tai sitten matkustat vapaa-ajallasi. Voit saada hyvin erikoisen kokemuksen toisella paikkakunnalla. On sinun aikasi saada kokemuksia luonnon monimuotoisuudesta. Merkkiisi liittyvät myös hajut ja maut.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Rahapussiisi tulee merkittäviä lovia hankinnoista – tai sitten pohdit toisten raha-asioiden järjestämistä. Jokin ratkaisu on piakkoin tulossa, eivätkä talousseikat ole enää mielessä samalla tavalla. Hoidat juoksevat asiat hyvin, mutta väsymyksen vire vaikuttaa omalla tavallaan. Venus kohentaa menestystäsi rakkauden saralla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tällä tai seuraavalla jaksolla on tiedossa repiviä tilanteita. Ehkä joku repäisee itsensä irti takkuisesta tilanteesta ja vapautuu. Työssä voi olla uudelleen sijoittelua ihmisten välillä tai muutos johtamisessa. Ehkä työtavat laitetaan uuteen uskoon! Hoksaat kokonaisuuden hyvin, ja siitä on apua. Romanttinen äkkinäinen aloite on mahdollinen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet jo huomannut, että ahkeruus palkitaan. Ei tosin näkyvästi, mikä ei sinua aina miellytä. Saat raataa paljonkin, ja siltikään huomiota ei tule. Näköpiirissäsi on kuitenkin aika, jolloin kaikki muuttuu – ja se on pian. Paperiasiat hoituvat hyvin ylempien tahojen kanssa. Seuraelämä vilkastuu, ja saat yhteisöstä ihania kokemuksia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Rakennat elämääsi määrätietoisesti tiettyyn suuntaan, ja tuloksia näkyy koko ajan. Kehität ilmaisuasi jatkuvasti, kielellisesti tai tekniikan saralla. Energiatasosi on erittäin korkealla, ja jaksat ylittää itsesi rehkimisessä. Olet altis haaveilemaan juuri nyt, joten varo vetämästä vääriä johtopäätöksiä eräästä ihmisestä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet ollut viime aikoina keskittynyt lähipiiriin ja asumukseesi, ja tämä ei toistaiseksi muutu. Ehkä tahti vain kiihtyy loppukirin häämöttäessä. Ylimääräisiä kiireellisiä asioita pukkaa myös muilta suunnilta. Ole varovainen, ettet tee olennaista virhettä paineen alla. Venuksen asema tuo lämpöä ja ihailua.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vielä voi suositella varovaisuutta vilustumisen suhteen. Aurinko on tällä hetkellä merkkiäsi vastapäätä ja altistaa elinvoiman heikentymiselle. Jaksolla on monenlaista, eikä mikään elämänalue nouse sen kummemmin esiin. Itsesi ilmaisussa kirjoittamalla näyttäisi olevan puhtia. Suhteissa on jotain, mitä on vaikea selvittää.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla täytyy olla rakentava asenne, ja sinun on muistettava, ettet pääse maaliisi hätiköimällä. Jos niin teet, eteesi tulee stoppi. Suhtaudu raha-asioihin järjestelmällisesti ja mieti, kuinka saat tulosi kohenemaan pitkällä tähtäimellä. Rahan houkutus on esillä, mutta älä sorru epäilyttäviin keinoihin. Muista suhteissa, että luulo ei ole tiedon väärtti.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Valtavan puhdikas vaihe jatkuu, joten älä säästele lihaksiasi. Tämä on erinomainen jakso saada aikaan ennätysmäärä asioita ja tehdä töitä roppakaupalla. Etenet harrastuksessa, varsinkin jos se vaatii fyysistä voimaa. Suhteessa parasta on toisen huomioiminen arjessa ja pienten asioiden järjestäminen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ovatko maailman tai läheisten ongelmat ryöpsähtäneet päällesi viime aikoina? Myötätuntoasi on herätelty monella tavalla. Tunnet olosi sisäisesti vahvaksi, mikä luo pohjaa tuleville aktiviteeteillesi. Elä vielä pari viikkoa hiljaisella liekillä. Tunne-elämän kokemukset imartelevat, ja sinua todennäköisesti liehitellään.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Rakennat asemaasi laajassa yhteisössä pala palalta, ja se motivoi näinä aikoina paljon. Saat helposti yhteyden tahoihin, jotka ovat kaukana. Jos toimit oikein, asemasi paranee. Asemasi kohoaminen on mahdollista kaiken aikaa marraskuulle saakka. Perhesuhteissa on tekeillä kaikenlaista, ja suukopuakin voi syntyä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet toiminut mitä suurimmassa määrin saadaksesi paljon aikaan viime viikkoina, ja se jatkuu yhä. Kyynärpäätaktiikka voi houkuttaa, sillä ajoittain mietit, oletko tuhlannut aikaasi pitkällä ajanjaksolla. Nopeus lisääntyy jakson loppua kohden ja voi kulminoitua seuraavan jakson alkuun. Ole varovainen liikenteessä.

X