Horoskooppi 10/2015

Kaloilla edellisen jakson tunnelmat jatkuvat samankaltaisina.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Antti Virmavirta on syntynyt 7.3.1959 eli hän on horoskooppimerkiltään kalat.

Kaloilla edellisen jakson tunnelmat jatkuvat samankaltaisina.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Kalat

(19.2.–20.3.)

Edellisen jakson tunnelmat jatkuvat samankaltaisina. Se merkitsee, että olet keskittynyt materiaan ja hankintoihin. Näet paremmin värit ja aistit tuoksut ja maut, joten jakso sopisi hyvin käsitöihin ja kokkailuun. Voit olla työpaikalla se, joka näkee muiden puuttuvat välineet ja korjaa asiat. Olisiko hellyyden kohde esine?

Oinas

(21.3.–19.4.)

Intohimon planeetat Mars ja Venus merkissäsi saavat sinut hehkuttamaan asioita ja keskittymään enemmän seikkoihin, joihin tunnet vetoa. Rutiinitehtäville se tietää huutia. Haluat nähdä, kokea ja tuntea sydämesi sykkivän, ja se tietää läheisyyden tarpeiden nousua. Rakkauselämän kohentaminen noussee ykkösaiheeksi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Joku paperiasia on vienyt aikaasi viime aikoina, mutta se alkaa olla loppusuoralla. Se sopii sinulle, sillä olet suurimmaksi osaksi lomatunnelmissa tai muissa sfääreissä. Toiset eivät välttämättä pääse aaltopituudellesi, johon mahtuu parhaiten musiikki tai henkinen kirjallisuus. Suhteessa ei arki tyydytä, ja haaveilet jostain muusta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulle avautuu upeita mahdollisuuksia laajentaa piirejäsi tai nähdä maailmaa. Uudet kokemukset vetävät puoleensa, tai joudut tekemään töitä uudistushenkisten ihmisten parissa. Voit olla mukana etunenässä viemässä asiaa eteenpäin. Tunnet olosi luontevaksi isommassa seurassa, joten kutsu ystäviä kylään.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tulisia tunteita on luvassa, ja reagoit voimakkaasti kaikkeen. Sinulla on houkutus käyttää kyynärpäätaktiikkaa, jotta pääset nopeammin tavoitteeseesi. Tästä voi kuitenkin tulla mutkia matkaan, ja kohtaat voimakkaan vastustajan. Suhteissa voi tulla käänteitä suuntaan jos toiseen, ja suuri suunnanmuutos on tarpeen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Veri vetää sinua ulkomaille tai kotikaupunkisi ulkopuolelle. Kenties siellä odottaa ihana kohde, joka voi olla teatteri, kylpylä tai ravintola. Hailakkaat kokemukset eivät ole sinua varten nyt, vaan tarvitset ytyä tekemisiisi. Matkailussa on uutta väreilyä ja se ei merkitse pelkkää lepolomailua. Kaukorakkaus voi osua kohdallesi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Hankinnat pohdituttavat yhä. Saat erikoisia päähänpistoja ostosreissuilla ja siksi sinun kannattaa olla varovainen. Voit innostua hankinnasta, joka tekee sinusta trendikkäämmän tai vauhdikkaamman. Ei ole selvää, onko romanttinen kiinnostuksen kohteesi varattu vai ei. Kolmiodraama häämöttää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Vuoden dynaamisimmat ajat ovat kyseessä, etkä juuri pysy paikoillasi. Sinuun on voinut iskeä jo pari viikkoa sitten valtava tarve purkaa energiaa ja selviät hyvin rankastakin liikunnasta. Kanssakäyminen on energistä, ja uusia suunnitelmia pukkaa työyhteisössäsi. Uusi tarve kumpuaa rakkaudessa ja aiheuttaa ongelman.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Laita energiaa raavaaseen työhön, sillä muuta ei ole tarjolla. Työ voi vaatia sinulta uutta otetta, johon et ole tottunut. Se vaatii sopeutumista. Ehkä arjessasi on uusi väline, joka vaatii heittäytymistä ja teknisiä taitoja. Yksityiselämä sujuu parhaiten, jos arki sujuu, joten muista tehdä oma osuutesi päivittäisistä askareista.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Lähiviikkoina itsetuntosi on huipussaan ja olet valmiina maailman valloitukseen. Älä hukkaa tätä aikaa! Se voi merkitä työasioita, joihin liittyy palkitsemista tai sitä, että olet ehdolla edustustehtävään. Tunteesi hehkuvat vapaa-ajalla, ehkä teatterissa, elokuvissa tai yöelämässä. Nyt on mitä paras aika luoda romantiikkaa ympärillesi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vipinää riittää varsinkin kodin piirissä. Käykö sukulaisia tai ystäviä kotonasi siinä määrin, että saat heistä tarpeeksesi? Tunnetko olevasi vieras omassa kodissasi? Suuri muutos perhe-elämässä on mahdollinen ja se vaatii järjestelyjä. Ehkä totuus paljastuu sinulle vihdoin, ja olet valmis ottamaan tärkeän askeleen. Jos elämä vie, voi vain vikistä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jatkat teräviä oivalluksiasi eikä se voi olla näkymättä työelämässäsi. Käsität helpommin vaikeita tai abstrakteja seikkoja ja siksi voit tehdä suuren harppauksen ylöspäin. Voit saada yhteiskunnallisesti merkittävän tahon tuen, josta on monenlaista hyötyä. Suhteet sujuvat samanmielisten kanssa ja koet sielunkumppanuutta.

X