Horoskooppi 11/2015

Kaloilla uusia kiinnostuksenkohteita viriää nopeaan tahtiin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Muusikko M.A. Numminen on syntynyt 12.3.1940 eli hän on horoskooppimerkiltään kalat.

Kaloilla uusia kiinnostuksenkohteita viriää nopeaan tahtiin.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Kalat

(19.2.–20.3.)

Uusia kiinnostuksenkohteita viriää nopeaan tahtiin. Voit saada hyvin lennokkaan idean, joka on kaikkea muuta kuin helposti toteutettavissa. Jos työsi koostuu tarkoista tehtävistä, ole varovainen, sillä näet nyt kaiken suurempana ja kauniimpana ja jalkasi ovat pois maan pinnalta. Käsillä tekeminen sopii rentoutumiskeinoksi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Huippuenergiasi on kulminaatiopisteessään ja olet valmis suureen koitokseen. Jos haastetta ei ole valmiina, ryhdy johonkin, joka vaatii nopeaa toimintaa, rohkeutta ja heittäytymistä. Tee projektiluontoisesti töitä, nopealla sykkeellä. Näytä mitä mieltä olet ja mitä osaat! Saat helposti tuloksia charmillasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Toimit parhaiten kulisseista käsin keskeisten paikkojen toimintaa katsellen. Voi olla, että sinun on valmisteltava jotain salassa. Joka tapauksessa et ole valmis suoraan toimintaan vielä moneen viikkoon. Yhteisöistä ja verkostoista on apua, ja kommunikoit parhaiten välimatkan päästä. Aivan pian olet saamassa potkua tunne-elämään.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vastustuskykysi ei ole parhaimmillaan, joten älä rasita itseäsi liikaa. Työssä on kuitenkin kiireellisiä asioita, joita et voi jättää tekemättä. Hermoilua tulee enemmän kuin tarpeeksi, sillä harvinaisen tiukan aikataulun täytyy pitää. Miellyttävimmät hetket ovat ryhmäliikunnan parissa tai ystävien tapaamisen yhteydessä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ajatuksesi tuulettuvat keskusteluista, jotka hipovat taivaita tai liittyvät vieraaseen kulttuuriin. Huomaat ehkä rajoittuneisuutesi ja yrität tehdä asialle jotain. Ajatuksesi otetaan hyvin vastaan ja voit toimia sovunhierojana. Marsin asema antaa ymmärtää, että liikunta on tarpeen. Venus puolestaan häiritsee tunne-elämääsi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin seikka vaikuttaa yhtäkkiä mutkikkaalta. Ehkä siihen liittyy myös kinkkisiä taloudellisia kysymyksiä. Älä laita likoon rahaa, jos et ole aivan varma sen tuottavuudesta. Sinun kannattaa pikemmin keskittyä matkasuunnitelman tekoon tai itse matkustamiseen. Suureen ulkoilmaseikkailuunkin on tilaisuus ja elävöität siten rakkauselämääsi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Teet töitä kiihkeämmässä tahdissa toisten kanssa, joten aikaa ei jää itsenäisille pohdinnoille. Et oikeastaan päätä juuri mistään, sillä ohjakset ovat muilla. Ehkä todistat kaoottista tilannetta tai joudut tyytymään epäjärjestykseen. Lakkaat pohtimasta hankintaa, joka on ollut pitkään mielessäsi. Rakkaus on yhä mutkikasta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämäsi viimeaikainen kiihkeä tempo jatkuu. Se pitää sinut yhä liikkeessä. Tunnet sisälläsi aggressiivisuutta, jos et pura energiaasi suoraviivaiseen toimintaan ja liikuntaan. Tee jotain, jossa tunnet sykkeen ja rytmin. Suhteissa ilmenee ongelmia, jotka liittyvät vapaudenhaluun tai sovun kieltämiseen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet erittäin hyvällä tuulella ja se näkyy. Ehkä olet tyytyväinen saavutukseesi tai maineen kasvattamiseen jollain alueella. Työnteko sujuu niin, että sydän tai suuri motivaatio on mukana. Kaikki pieni on kaunista, ja haluat kaunistaa arkista ympäristöäsi. Romantiikka on arkista, mutta sykkiikö sydän työtoverille?

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kotielämässä tapahtuu, etkä aina tiedä missä mennään. Jotkut tilanteet tai perheenjäsenet ärsyttävät tai tekevät olosi epämukavaksi. Ole varovainen työssäsi, sillä voit olla tekemisissä vaikeasti hahmotettavan seikan kanssa. Rakkaus on sitä vastoin hyvissä kantimissa, ja viihde-elämys virkistää.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Työhösi voi tulla mukaan enemmän keskustelua, palavereita ja suunnittelua. Vietät todennäköisesti suuren osan aikaasi puhelimessa tai sähköpostin parissa. Kiinnostus on pitkälti liikunnassa. Näin pitääkin olla, sillä muuten voit ajautua riitaan. Ole kärsivällinen, pian rakkaus tuntuu paremmalta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ilmapiiri alkaa olla rauhoittumaan päin. Se tarkoittaa, että uusia kiinnostuksen kohteita ei tule jatkuvasti, vaan tyydyt tilanteeseen, joka ei muutu. Rahatilanteesi on epäselvä etkä oikein tiedä, kuinka paljon voit tuhlata. Pientä reissua on luvassa ja ehkä liikkumista monella eri välineellä. Lähisuhteissa hyvä huumori laukaisee tilanteen.

X