Horoskooppi 14-15/2015

Oinailla on menossa monenlaista hässäkkää.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Muusikko Toni Wirtanen on syntynyt 4.4.1975 eli hän on horoskooppimerkiltään oinas.

Oinailla on menossa monenlaista hässäkkää.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on menossa monenlaista hässäkkää ja pääsiäisen jälkimainingeissa on muutoksia tai selkeää kyseenalaistamista. Onkohan sinun tehtävä täyskäännös? Maalliset seikat iskevät voimakkaasti tajuntaasi, onkohan puutarhanlaitto myöhässä? Suhteesta saat parhaat puolet esiin maistuvan pääsiäisyllätyksen kera.

Härkä

(20.4.–20.5.)

On aika porhaltaa täysillä eteenpäin, ainakin joissain asioissa. Yhtäkkinen energialataus ei jätä sinua rauhaan jos et tee jotain, missä hiki tulee pintaan. Olosi on kuitenkin ristiriitainen, sillä et ole valmis paljastamaan kaikkia korttejasi. Ole varuillasi myös sen suhteen, miten pidät ainutlaatuisista avuistasi kiinni.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ryhmätyötaitosi ovat hyvät ja saat ryhmän toimimaan uudella tavalla. Ryhmäkokoontumisissa on jotain erikoista, ehkä porukka tai paikka on uusi. Se voi liittyä myös pääsiäisen viettoon. Kyseenalaistat ajatuksiasi tai yrität vakuuttaa jonkun toisen ideasi paremmuudesta. Kaikki tämä tuo oman pikantin lisänsä pääsiäisen viettoon.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Oletko eri suunnista tulevien vaatimusten keskellä? Onko sinun reagoitava nopeasti yllättävän ongelman edessä? Olet muutosten virrassa mukana tai ympärilläsi tapahtuu kyseenalaistamista tai kapinaa. Voi olla, että päädyt erilaiseen pääsiäisen viettoon olosuhteiden pakosta. Kokoontuminen tavallista suuremmalla porukalla antaa potkua!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet parhaimmillasi matkalla ja arkirutiinien ulottumattomissa. Matkalla voi kuitenkin tapahtua odottamaton, jopa käänteentekevä seikka. Muutat ehkä tapaasi toimia muiden kulttuurien tai ulkomaalaisten kanssa. Tällä hetkellä haluat voittaa ja olla paras ja se voi näkyä vaikkapa pääsiäiskoristelussa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Monesti ajatuksesi pyörivät salaisuuksien pyörteissä tai haudot tapaa, jolla voisit toteuttaa salaisen unelmasi. Tai sitten haluat paljastaa syvimmät ajatuksesi koko maailmalle. Pidä kuitenkin tärkeät kortit itselläsi, sinulla on niistä apua myöhemmin. Matkalla on syvempi ulottuvuus suhteen kehityksen kannalta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Raha-asia on selvästi mietintämyssyssä. Budjettisi ei enää anna myöten tai sitten suuri hankinta nielaisee leijonanosan tuloista. Muitakin raha-asioita on tulossa tapetille lähiviikkoina, joten pidä kiinni lompakostasi. On mahdollista, että kumppanisi raha-asiat askarruttavat. Salainen tunne tuntuu nyt varsin herkulliselta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Työ maistuu sinulle ja raadat niska limassa. Pääsiäispyhienkin aikaan työt ovat mielessäsi, ja rentoutuminen voi olla vaikeaa. Korjattavaa ja nikkaroitavaa löytyy myös, joten sekin osaltaan vähentää juhlamieltä. Toisaalta suhteissa on valtava intensiteetti, sekä hyvässä että pahassa. Railakas riita on siksi odotettavissa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Esiinnyt itsevarmasti ja valloitat ihmisiä puolellesi. Saat tehdä työtäsi rauhassa ilman päällepäsmäriä. Erikoinen luova idea auttaa ratkaisemaan pulmallisen seikan. Viihteellä on merkitystä, ja olet valmis tutustumaan uuteen elokuva-genreen tai musiikkityyliin. Kunnon kohottaminen laittaa harkitsemaan kevyempää pääsiäisruokaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Viimeaikaiset kiireet eivät ole hellittäneet, mutta niiden aiheet voivat vaihtua. Yrität sopeutua vaihteleviin olosuhteisiin. Käänteitä tulee perheenjäsenten toimesta, ja pääsiäisen viettoon tulee yllätystekijä. Rakkauden planeetat ovat niin hyvät, että saat helposti vastakaikua ihastuksen kohteelta. Säteilysi huomataan kaikkialla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Edessä on enemmän käänteitä ja hidasteita kuin viime viikkoina. Et voi ehkä keskittyä täysillä uraasi, sillä kotiasiat pitävät sinut paikoillaan. Toki on mahdollista, että käyt mielelläsi pihasi tai puutarhasi kimppuun ja hoidat talven roskat pois. Suhteetkin kytkeytyvät kodin järjestämiseen, joten olisiko perhejuhla tulossa?

Kalat

(19.2.–20.3.)

Näyttää siltä, että naapuripaikkakunnilla on tiedossa pientä pörräämistä. Jos matkustat, et välttämättä siis lähde kovin kauas. Saat paljon iloa läheisten kanssa olemisesta, askarteluista ja tyypillisten pääsiäisherkkujen nauttimisesta. Lempeät keskustelut parantavat välejä, mutta romantiikka ei ole kovinkaan tulista.

X