Horoskooppi 17.–30.12.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 17.12.2015 06:40

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Joulunaika vaatii ehkä järjestelyjä isomman joukon kanssa, ja luova ratkaisu on tervetullut. Pidä mielessä pelit ja leikit, jotka elävöittävät, sillä et ole kovin hartaalla mielellä. Joulunaika sujuu myös matkaillen, varsinkin isossa kulttuurikaupungissa. Markkinoilla on paljon kauniita perinteisiä joululahjoja, joita sorrut ostamaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tänä jouluna ei ole kyse mistä tahansa joulusta, sillä et anna piirun vertaa periksi vaatimuksistasi. Todennäköisesti haluat kaiken olevan täydellistä, jopa erimielisyyden hinnalla. Aherrat ja puurrat, jotta saat jotain parempaa kuin naapurisi. Ystävät hakeutuvat luoksesi, joten pienen sisäpiirin juhlapyhien vietosta täytyy joustaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla on samanlaista vipinää kuin viime viikkoina, ja matkakuume vaivaa ajoittain. Et siis ole keskittynyt pelkästään perheeseen ja joulutunnelman vaalimiseen. Vaikka tunnet vetoa hartauteen ja hiljaisuuteen, on sinun pakko päästä myös seikkailemaan. Aineettomat lahjat kiinnostavat, mutta kaikki eivät ole niistä samaa mieltä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Viihdyt juhlien aikaan suuressa kokoonpanossa. Haalit ympärillesi myös perheenjäseniä tai ystäviä kaukaa, jopa ulkomailta. Mikäli kaikki eivät ole fyysisesti läsnä, toimii yhteydenpito muuten. Näyttävä persoona on lähettyvilläsi ja hän haluaa ohjata asioita. Tunnesiteet lujittuvat ja se on parasta tässä joulussa!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on kunnianhimoisia tavoitteita joulun suhteen. Et saa kuitenkaan päättää yksin juuri mistään, ja jos sen teet, tulee pyyhkeitä. On parasta ahkeroida oikein kunnolla toisten tahtiin. Herätät riidan, jos turhaudut, ja se puolestaan johtuu liikkumattomuudesta. Lenkille siis aina kun siihen on tilaisuus! Romantiikka heräilee uutenavuotena.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet saanut paljon asioita korjattua viime viikkoina, mutta niitä riittää yhä. Tai sitten joudut paneutumaan lukuisiin yksityiskohtiin saadaksesi paremman tunnelman kotiisi. Ehkä keskityt enemmän terveyteen tai eettisyyteen, ja se heijastuu jouluruokavalintoihin. Lahjaostoksilla tulee inspiraatiota ulkomailta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Yhteiset hankinnat askarruttavat joulun alla: kuka hankkii kenellekin ja mitä? Selkeää ratkaisua ei ole ja monta käännettä on luvassa aivan vielä joulun alla. Osoitat kuitenkin ymmärrystä ja avokätisyyttä, ja se tekee vaikutuksen. Suhteessa parasta on yhteinen arki, mutta uuden kokemisen halu herää uutenavuotena.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Arvostat perinteitä ja se näkyy etenkin juhlien aikaan. Ilmassa on kuitenkin myös muutoksia ja niihin on sopeuduttava. Joulun aika on erityisen kiireinen, ja on mahdollista, että jokin seikka jää aivan viime tippaan. Tapaat rakkaita ihmisiä, jotka tulevat luoksesi muualta. Suhteet ovat kaiken kaikkiaan hyvällä tolalla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Liikut enemmän lähiseuduilla ja tapaat paljon ihmisiä. Kehitä mukavia lahjanvaihtoreissuja, niin saat piristystä pimeään aikaan. Lahjavalinnoissa kiinnostavat kirjat, ja itse ainakin nautit niiden lukemisesta. Perhejoulussa on intensiivinen tunnelma, ja perinteet ovat kunniassaan. Kaipaatko jotain mutta et oikein tiedä mitä?

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Planeetat kohtelevat sinua mukavasti ja enimmäkseen nautit olostasi. Kiinnität paljon huomiota lahjahankintoihin, ja yrität tosissasi löytää jokaiselle sopivan lahjan. Pelit voivat kiinnostaa myös lahjaideoina. Lähisuhteissa on parannusta, ja keskustelu avaa lukon. Romantiikkakin pelaa kohtuullisesti ja keskustellen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tilanteet rauhoittuvat hetkellisesti, mutta joulun aikaan elämäsi on hyvin kiireellistä. Hallitse silloin hermosi, jotta saat kaiken tehtyä peruutuksista ja suunnanmuutoksista huolimatta. Energialataus voi estää juhlista nauttimisen tai tuoda riitaa mukanaan. Käy välillä viilentämässä tunteitasi ulkona, ja yritä muutenkin liikkua paljon.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Viihdyt hämärässä tunnelmavalossa tai nautit eksotiikasta. Siksi sinulle voisi sopia joulumatka eksoottiseen maahan tai kylpyläkaupunkiin. Voit tietysti luoda joulutunnelmaa tavallisuudesta poikkeavalla tavalla, vaikka tuomalla ruokalistalle jotain eksoottista. Olet rakastavien ihmisten ympäröimä.

Keskustelu