Horoskooppi 26.11.–2.12.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 26.11.2015 06:50

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Aurinko ja Merkurius vilkastuttavat toimiasi viime viikkoihin verrattuna. Se mikä oli epäselvää tai hämmentävää, ei ole sitä enää, ja näet kristallinkirkkaasti tavoitteesi. Jätät jälkesi työasiaan tai vaikutusvaltasi kohoaa mielipiteesi johdosta. Ystäväpiiri tai yhteiset hulluttelut kutsuvat. Anna itsellesi vapauden hetkiä!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vaikka sinulla on kova draivi päästä elämässä eteenpäin, kaipaat myös rauhaa. Levon tarve yllättää sinut monesti etkä oikein ymmärrä noudattaa sitä. Siksi olet altis flunssalle. Ihmissuhteet merkitsevät paljon työelämässä ja saat asian eteenpäin, jos kohtelet hyvin oikeaa ihmistä. Romantiikassa kaikki ei mene aivan putkeen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Planeetat kohtelevat sinua pehmeästi, joten asiat sujuvat haluamallasi tavalla. Ennen kaikkea saat olla oma kekseliäs itsesi ja laajat näkemyksesi otetaan paremmin huomioon. Osoita visionäärisyytesi työpaikalla! Matkaromantiikkaa on tarjolla, osaatko vastustaa? Saat myös oman suhteesi toimimaan reissussa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Energiatasosi pomppii ylös alas ja siksi olet altis flunssaviruksille. Jos et ole tarkkana ja kuuntele itseäsi, löydät itsesi kuumemittari kainalossa. Työpaikalla on kilpailutilanne, joka ärsyttää sinua. Yritätköhän liikaa olla jotakin, mitä et ole? Rakkauselämän väreilyjä on runsaasti, mutta mieti kuitenkin kuka on oikea kohde.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tietoa kantautuu sinulle kaukaa. Se voi merkitä kaivattua yhteydenottoa tuttavalta, jota et ole tavannut pitkään aikaan. Saat kohottavia kokemuksia työssä ja on todennäköistä, että tehtäväkenttäsi laajenee. Intensiiviset kohtaamiset tuovat muutosta rutiineihin ja huomaat itsessäsi aivan uusia tunteita. Rakkaus roihuaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Talousasiat liittyvät läheisesti merkkiisi ja yleensä osaatkin kerätä rahaa ja materiaa. Juuri nyt kykenet järjestämään talousasian kuntoon ja pohdit samoja aiheita vielä lähiviikkoina. Intosi työhön ja arjen järjestämiseen on voimakasta ja voi poikia ihania hetkiä pikkuasioiden parissa. Älä kurkota nyt kuuhun missään asiassa!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Toisten kanssa on asioita, jotka vaativat tarkkaa harkintaa. On mahdollista, että joudut tekemään tärkeän päätöksen tai sopimuksen. Työpaikalla voi olla monenlaisia järjestelyjä hierarkiassa. Kaikki asiat nivoutuvat muihin, ja saat käyttää tavallista enemmän älliäsi. Älä hukkaa tilaisuutta saattaa rakkauselämäsi uudelle tasolle!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Planeetat opastavat sinua nyt keskittymään pieniin asioihin ja ottamaan ilon irti arjesta. Tee pienillä muutoksilla arjestasi ja työstäsi seikkailua! Työhön liittyvää matka tai muihin kulttuureihin tutustuminen on tiedossa. Olisiko kielitaito tarpeen juuri nyt? Hirmuinen energiapuhuri tulee sinusta esiin, kun keskityt lempiaiheeseesi – kotiin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet onnellisten tähtien alla. Kohdallasi se merkitsee, että valovoimaisuutesi lisääntyy ja saat huomiota, jolla on poikkeuksellinen merkitys. Tästä voi alkaa pitkäaikainen vaihe, jossa oma roolisi on näkyvä! Esiintyminen ja puhuminen sujuvat loistavasti ja vakuutat muut pehmeällä tyylillä. Myös suhteessa puhuminen on kaikki kaikessa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Asumiseen tai perheeseen liittyvät seikat vievät yllättävän paljon aikaa. Voi olla kyse isommastakin ratkaisusta, joka tulee ajankohtaiseksi. Myös lähikuukausina kyseiset seikat tulevat tapetille ja koko prosessi voi kestää pari vuotta. Nyt on aika levähtää suhteessa ja nauttia maallisista nautinnoista. Hierontakin tekisi hyvää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Venus ja Mars ovat merkissäsi, ja siksi tunteet puhuvat puolestasi. Leimahdat helposti liekkiin myös työpaikalla ja voit siksi hämmentää muita, jotka ovat tottuneet tasaiseen olemukseesi. Draamaa tarjoutuu eteesi siellä missä kuljet, ja saat kokea sitä myös teatterissa tai oopperassa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kaipaatko konkreettisia haasteita työssä? Vai haluatko nähdä kättesi jäljet? Jos ei muuta, niin ala tehdä joulukoristeita jo nyt tai ompele itsellesi uudet jouluverhot. Rakkauselämän tunnelmat ovat jo jonkin aikaa olleet salamyhkäiset ja samaa on vielä tiedossa. On mahdollista, että kaukorakkaus tai henkilö menneisyydestä on mielessäsi.

Keskustelu