Horoskooppi 29.10.–4.11.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 29.10.2015 16:11

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla voi olla tilaisuus osallistua jännittäviin tilaisuuksiin. Ryhmätapaamisissa on innokkuutta ja valoisuutta. Ilmassa on uusia tuulia ja ennakkoluulottomuutta. Kokeile tarttua uusiin asioihin, sillä niistä voi olla sinulle myöhemmin hyötyä. Oletko alkanut suhtautua talouteesi vakavammin ja haluat sen tasaisille raiteille?

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Draivisi tehdä työtä menestyksen eteen jatkuu. Et ehkä koskaan elämässäsi ole tavoitellut mitään niin suurta. Tai sitten olet suuruutta halajavien ihmisten ympäröimä tai muuten ihmeellisissä olosuhteissa. Osa sinua haluaa välillä pois kaiken keskeltä, omaan rauhaan. Siihen sopivat lukuhetket. Tunneyhteys viriää työpaikalla.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Korkealentoinen kautesi ei ota loppuakseen. Olet useammin matkoilla tai tähtäät asemaan, jossa saat enemmän vapautta. Olet levottomampi kuin yleensä. On mahdollista, että sinut kutsutaan arvokkaaseen kulttuuritilaisuuteen, jonka juhlavuus on vertaansa vailla. Jos kaipaat matkaromanssia, se on tarjolla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Pidä itsesi lämpimänä ja lepää aina kun on mahdollista, sillä elinvoimasi ei ole niin vahvoilla kuin luulet. Jätä suosiolla itsesi ylittäminen. Planeetat viittaavat selvitettäviin kuvioihin taloudessa; on tiedettävä mikä on oma osuutesi yhteisessä hankkeessa. Keskity enemmän itseesi ja itsetutkiskeluun kuin itsesi esiintuomiseen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Näyttää siltä, että yhteistyökumppanisi tai läheisesi vaalii suurta suunnitelmaa, joka poikkeaa kokonaan totutusta. Nyt piirretään suuria kaaria, puolin ja toisin, ja yksityiskohtien hiominen siirretään tuonnemmaksi. Ehkä yksi tie on päättymässä tähän ja toinen alkamassa, jos ei nyt niin lähiaikoina. Tunteet pursuilevat myös.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Viime viikkojen tapaan löydät runsauden sarven työssäsi. Jää nähtäväksi, onko se itse työ vai työympäristö. Kiinnitä huomiota työoloihisi, sillä nyt on ainutlaatuinen tilaisuus parantaa niitä ja helpottaa taakkaasi. Kehkeytyykö sinulla uusia ajatuksia sijoittautumisesta toiselle paikkakunnalle? Kasvaako tunne työtoveria kohtaan?

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulle on yhä tarjolla kokemuksia, jotka saavat olosi loistamaan. Parrasvalotkin voivat kohdistua sinuun, sillä sinä itse tai luomuksesi vetävät monia puoleesi. Olemuksesi paranee tyylivalintojen seurauksena, ja sillä on puolestaan hyvä vaikutus maineeseesi. Saat rakkauselämäsi kukoistamaan, jos vain niin haluat ja ihanteellinen kokemus on sinun.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kodin ja perheen asiat pitävät sinut kiireisenä. Jos ei muuta niin sisustukseen tulee uusia elementtejä, värejä tai kankaita. Tai sitten perhe-elämässä on enemmän väkeä, juhlaa tai värikkäitä tilanteita. Kaikki ei todellakaan ole pelkkää rauhaa, ja suuri päätös lähestyy. Voit ihastua odottamattomaan kohteeseen – tai vaikka oopperaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ajatustesi kokoaminen ja jäsentäminen onnistuvat hyvin, joten oppimisen saralla on hyvät mahdollisuudet. Katsasta, onko työsi kannalta hyödyllinen kurssi tarjolla tai ryhdy vaikka opiskelemaan kieltä, jota olet pitkään ihaillut. On aika setviä ajatuksesi muutenkin. Elämänlaatusi paranee. Pitkä keskustelu antaa paljon.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla voi olla suuri tarve näkyä omistuksesi kautta. Älä kuitenkaan anna valtaa liialliselle ahneudelle. Muista, että raha ei ole ainoa, joka antaa arvokkuutta elämään, vaan voit saada sitä järjestämällä upeita nautintoja ja aterioita ystävillesi. Suhde voi parhaiten, jos pysähdyt ja otat kaikki aistit käyttöön. Koe olemisen riemua!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Planeetat tuovat ihmeellisiä asioita elämääsi näinä aikoina, ja koet vahvasti olevasi uuden alun kynnyksellä. Voi olla, että vihdoin pääset väljemmille vesille ja voit elää vapaammin. Suuri ihanteesi on toteutumaisillaan. Pidä kuitenkin varasi ettet haukkaa liian suurta palaa. Saat paljon huomiota vastakkaiselta sukupuolelta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla voi olla hirmuinen halu päästä rauhoittumaan haluamaasi piilopaikkaan. Palmuranta tai kaukainen mökki voi olla tällainen paikka. Retriitti ja henkisyys tekevät sinulle hyvää, ja löydät itsestäsi uusia puolia. Pidä kuitenkin mielessä uusi hyödyllinen opiskelu. Idealismi valtaa alaa rakkaudessa ja viihdyt kynttilän valossa.

Keskustelu