Horoskooppi 3.–9.12.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 3.12.2015 06:39

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Planeetat vievät sinua yhä lujaa oikeaan suuntaan. Olet välitön, ja suorat sanasi otetaan useimmiten hyvin vastaan. Saat tällä tyylillä toisen henkilön oivaltamaan jotain itsestään. Osallistuminen yhteisöön kiinnostaa, ja voit saada siinä johtavan roolin. Suhteissasi alkaa vaihe, jolloin pitää lukea rivien välistä ja ymmärtää psykologiaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakso on kaksijakoinen. Yhtäältä taistelet energisesti asemastasi tai pyrit johonkin päämäärään, mutta toisaalta olet poissaoleva ja etäinen. Henkiset asiat kiinnostavat enemmän kuin yleensä, ja voit käydä niistä kiehtovia keskusteluja. Joku ystävä ilmaisee kaipaavansa sinua ja lähiviikkoina huomioit muitakin ystäviä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saat olla oivaltava itsesi ja yhdistelet mielessäsi asioita uudella tavalla. Kokonaisnäkemyksestä voi muodostua huikea, ja toivottavasti saat sen esiin työpaikalla. Pitelet hyvin monista langoista kiinni, ja se onkin parasta, sillä muuten ikävystyt. Työmatka on tiedossa tai ainakin halajat muihin maisemiin. Suhde vaatii enemmän yrittämistä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinut koetaan jollain tavalla pyrkyrinä, sen verran haluat tuoda itseäsi esiin. Riitoja on odotettavissa työpaikalla, jos yrität saada enemmän kuin sinulle kuuluu. Työssä voi ilmetä ongelmia, joihin liittyy kähmintää tai epäselviä talousasioita. Rakkauden saralla on alkamassa hyvä jakso, jolloin saat tunteikkaan ja ylvään kokemuksen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tämä on mielenkiintoinen jakso, joka vie sinua muihin maisemiin. Nyt jos koskaan mietit vakavissasi toista paikkakuntaa mahdollisuuksien tuojana. Työelämään tuppautuu elementtejä, jotka ovat peräisin ulkomailta. Olet täpinöissäsi toisten kanssa, ja monenlaista aktiviteettia riittää. Saatat kyllä ärsyttää jotakuta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet saanut raha-asioita kuntoon hyvään tahtiin tai ainakin olet tehnyt kaikkesi niiden eteen. Yhteiset hankinnat ovat myös merkityksellisiä ja tarvitsevat paljon suunnittelua. Nyt on aika kehittää strategioita tulevaa vuotta varten, sillä näet myös hienosyiset ongelmat. Suhde-elämä elävöityy, ja kaipaat yhtäkkiä rakkautta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut kipittämään toisten asioiden parissa, mutta useimmiten se on sinulle mieleen. Välillä kuitenkin joudut hengähtämään ja miettimään, mitä itse tahdot. Mars-planeetta on sinulle suotuisa ja siivittää toimintaasi arvokkaaksi. Harrastaminen kiinnostaa tässä kuussa kovasti ja tuo sinulle eniten iloa. Rakkauskin jää toiseksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Muista tehdä kaikki huolellisesti ja kiinnitä erityistä huomiota viimeistelyyn. Nyt on aika korjata kaikki juhlapyhiä varten ja miettiä juhlien yksityiskohtia. Sinulla on niin paljon energiaa ettet aina tiedä mihin sitä käyttäisit. Muista liikunta, niin pysyt rauhallisempana. Suhteesi kaukana olevaan sukulaiseen tai tuttavaan paranee.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Arvokkuutesi on yhä nousussa, ja saat paistatella kehujen tai huomion kohteena. Saat palkintosi ansaitusti, sillä olet tehnyt töitä sen eteen. Kypsyt näinä aikoina persoonana, ja liika lapsellisuus jää pois. Perhesuhteet astuvat selkeämmin mukaan kuvaan, ja koet velvollisuudeksesi kutsua perheenjäseniä koolle myös lähiviikkoina.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Perheasiat askarruttavat yhä, ja yrität kiivaasti etsiä ratkaisua asumisjärjestelyihin tai tapaan hoitaa kotia. Asunnon hankintaan liittyvät seikat voivat olla mielessäsi. Et ole juuri nyt kovin ulospäin suuntautunut, mutta asia muuttuu vuoden lopun juhlien lähestyessä. Suhteet perheeseen alkavat toimia viime aikoja paremmin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Älä hukkaa valtavaa energiaa, joka on käytössäsi aina vuodenvaihteen yli. Saat helpommin lähdettyä uusille urille ja kohti uusia haasteita. Juuri nyt väännät herkästi rautalangasta, jotta saat haluamasi. Anna mennä vaan, olet oikeilla jäljillä! Suhde-elämääsi tulee enemmän maallisia nautintoja ja yhteinen kokkaaminen on antoisaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Toimit johdonmukaisesti ja selkeästi. Kaipaat tarttumapintaa asioihin, ja näet taloudellisen etusi. Voit tehdä merkittävän ratkaisun tienestiesi suhteen. Sinulla on voimakas tarve peitellä jotain tai epäilet toista salaamisesta. Pinnan alla siis tapahtuu. Venus tulee merkkiisi ja saa sinut jälleen kiinnostumaan ulkomuodostasi.

Keskustelu