Horoskooppi 30.12.2015–13.1.2016

Ulla Palomäki
Horoskooppi 30.12.2015 09:06

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin paperi- tai sopimusasia jää joksikin aikaa tauolle. Varaudu siihen, että joudut ottamaan sen uudestaan tapetille viikon päästä. Elämänmuutosvaihe on päällä, ja kyseenalaistat itsestään selvän totuuden. Nauti talvisista tunnelmista rakkaasi kanssa kynttilänvalossa tai askeettisessa paikassa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Koet leppoisia tunnelmia tien päällä jakson puoliväliin saakka. Sinuun iskee pakottava tarve tehdä valmiiksi kesken jääneet askareet. Tartut harrastusvälineeseen tai kaivat innokkaasti jumppavaatteet kaapista. Toimi seuraavan reilun kuukauden aikana tärkeän päämääräsi eteen, se kannattaa. Unohda haahuilu ja turhat menot!

Kalat

(19.2.–20.3.)

On aika hahmottaa työelämässä, ketkä ovat puolellasi tai keistä ei ole niinkään hyötyä. Näet asian harvinaisen selvästi tulevina viikkoina, jotka vaativat myös konkreettisia järjestelyjä työpaikan ihmissuhteissa. Hierarkiamuutokset ovat mahdollisia. Tunteesi voivat herätä tavoittamatonta henkilöä kohtaan, joten ole varovainen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jonkinasteinen väsymys tai rasittuneisuus vaivaa niin arjessa kuin työssäkin, ja teet kaiken melko pienellä liekillä. Haluat välillä kaivautua omiin oloihisi mietiskelemään, mutta ymmärtääköhän kumppanisi sitä? Toisaalta loistava Venuksen asema lujittaa suhteitasi, joihin liittyy maantieteellistä etäisyyttä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet ehkä luonut kauneutta ja harmoniaa arkeesi viime aikoina ja tyytynyt yksityiskohtien viimeistelyyn. Nyt kuitenkin energialataus on tulossa pariksi kuukaudeksi, ja alat toimia suuremmalla teholla. Jaksat paljon enemmän ja kauemmin. Toiminta nivoutuu kuitenkin kiinteään yhteistyöhön toisten kanssa. Suhteessasi voi väreillä mustasukkaisuus.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Huomaat korjaustarpeita, ja katseesi liimautuu repsottavaan kankaaseen tai likaiseen huonekaluun. Joudut joka tapauksessa taloustöihin. Nyt on suotuisa aika korjata myös terveyttä tai tehdä kaikki mahdollinen sairauksien ennaltaehkäisemiseksi. Suhteessa on käännettävä laiva johonkin suuntaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Alkupäivien ärsytystenaiheiden jälkeen pääset rauhallisempaan olotilaan. Se voi johtua siitä, että tarpeelliset tehtävät on tehty, ja sinulle jää aikaa nauttia ja huolehtia itsestäsi. Saat toteuttaa itseäsi tulevina viikkoina ja nauttia viihteestä ja huumorista. Suhde viihtyy parhaiten, jos arki on järjestyksessä. Tunteet ovat haaleat.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ehdit juuri toipua uudenvuoden vietosta, kun edessäsi on valtaisasti työtehtäviä. Tahti kiihtyy koko ajan, eikä aika tunnu riittävän millään kaikkeen. Kodin piirissä riittää myös tekemistä, ja perheen kanssa menevät välillä sukset ristiin. Rakkaudessa koet kuitenkin jotain autuaallista tai sitten löydät juuri tyyliisi sopivan vaatteen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nämä ajat ovat monien Neitsyiden kohdalla erikoisia, ja välillä nipistät itseäsi, jotta uskot mitä on tapahtumassa. Ehkä korjaat satoa menneestä työstä ja saat enemmän arvostusta. Panosta juuri nyt oppimiseen, jolla voit saada vielä enemmän tehoa työhösi. Suhteissa on vaativia seikkoja ja monesti kissa täytyy nostaa pöydälle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Mars lähtee merkistäsi ja tekee sinusta rauhallisemman – ja niinhän asian kuuluu ollakin. Merkkiisi kuuluu tasapaino, ja siinä tilassa voit hyvin. Huomaat mammonan ympärilläsi ja voit innostua alennusmyynneistä. Venuksen asema viittaa siihen, että lähisuhteet voivat hyvin, etkä kaipaa sen enempää kuuta taivaalta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Mars tulee merkkiisi etkä tyydy enää olemaan seinäruusu. Tulinen puolesi on taas esillä etkä peittele tahdonvoimaasi. Positiivista vääntöä on siis luvassa mutta myös kiitosta aikaansaannoksistasi. Kaipaatko konkreettista tekemistä käsilläsi? Tartu käsityöhön tai näytä taitosi kokkaamisessa! Rakkauselämä ei näytä kovin tuliselta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Määrätietoiset askeleesi jatkuvat, ja niin on syytäkin. Nyt on aika asettaa uudet raamit elämällesi ja unohtaa ylimääräinen hössötys. Näet harvinaisen selvästi suuntasi koko elämänkaaresi kannalta. Jotkut seikat pitävät sinut taaempana keskeisestä roolista, mutta saat silloin levätä.

Keskustelu