Horoskooppi 5.–11.11.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 5.11.2015 06:40

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on energiaa vaikka muille jakaa. Terävyytesi huomataan ja saat olla etunenässä tai avainpaikalla. Aloitat monta hanketta ja suurimpaan osaan liittyy laajoja näkemyksiä. Sinun on pidettävä useasta langanpäästä kiinni tai osallistuttava monenlaisiin verkostoihin. Alat jo kaivata enemmän kahdenkeskistä aikaa rakkaudessa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Vaikka olet tähdännyt taivaisiin viime aikoina, alat jo väsyä. Tarvitset energiaa lähiviikkoina, ja haluat paeta väljemmille vesille. Risteily tai mökkeily erämaassa voisi kiinnostaa sinua, joka jo luonnostaan olet suuntautunut matkailuun. Ota yhteyttä ystävääsi, joka on kaivannut sinua. Ystävyys antaa paljon myös lähiviikkoina.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Odottelet levottomasti nopeaa nousua tai nopeaa etenemistä. Se onkin mahdollista, ja olet pian valmis maineesi kohentamiseen. Toisella paikkakunnalla olevat intressit vievät monen Kauriin aikaa näinä aikoina ja siellä voi kehkeytyä jotain enemmän. Nauti vielä vapaudesta, sillä valtava menestyksen tarve vetää sinut pian mukaansa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kiireen ja väsymyksen kierre syvenee, ja olotilasi on sen mukainen. Ärsyynnyt pienistä asioista, vaikka suuriakin on tarjolla. Johonkin raha-asiaan tulee ratkaisu tällä tai seuraavalla jaksolla, ja alat kohta ottaa rennommin. Pidä kiinni päämäärästäsi, sillä sen toteutus on ajankohtaista! Vielä jarruttelet suhteissa, mutta kohta siihen tulee muutos.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Toisten suuruudenhullut unelmat ovat vieneet sinuakin kuin pässiä narusta. Kaikki mitä on tapahtunut viime viikkoina on ollut jotenkin maailman avartamiseen liittyvää. Ikään kuin olisit itse täysin erilainen kuin muut. Et ehkä myöskään meinaa uskoa kaikkea kuulemaasi. Saat vauhtia harrastukseen ja se tuo eniten iloa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on ollut mielenkiintoisia vaiheita työelämässä ja työympäristön ilmapiiri on voinut parantua huomattavasti. Olet huomannut, miten työtä voi tehdä kevyemmin ja vähemmällä stressillä. Jos vain yrität, pääset kohottamaan asemaasi jonkin verran ja kipuamaan hierarkiassa. Piakkoin alkavat suuremmat säpinät suhdepuolella.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Suosion aalloilla kelluminen auttaa monessa asiassa. Uskottavuutesi on kasvussa, ja saat tilaisuuden näyttää tietämyksesi tai parhaat puolesi. Jos sinulla on uusi harrastus, olet saanut siitä hyvän otteen. Harrastukset maistuvat muutenkin enemmän kuin rutiininomainen työ. Sopimusasiat ja suhteet sekoittuvat keskenään.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Perhesiteet ovat askarruttaneet sinua jonkin verran viime aikoina, ja olet oivaltanut paljon niiden suhteen. Perhe-elämäsi voi lähteä käyntiin uudelta pohjalta. Jos asuntosi on huonossa kunnossa, on erittäin todennäköistä, että remontti on käynnissä. Tunne-elämään alkaa pian tulla virikkeellisyyttä ja viihdettä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet kehittänyt ajatteluasi, ja se näkyy parempana jäsentely- tai kirjoittamiskykynä. Nyt jos koskaan saat itsestäsi irti kirjoittajan. Koska opit helpommin ja nopeammin kuin yleensä, saat hyötyä koulutuksesta. Jakson sivujuonteena voi olla lyhyt reissu. Olosi on hyvä ja siksi säteilet myös vastakkaiselle sukupuolelle.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Onkohan routa tuonut porsaan takaisin kotiin vai miksi tuntuu siltä, että sinulla on hoidettavina asioita, jota ovat jääneet roikkumaan? Tarpeelliset keskustelut on käytävä kodin piirissä, sillä ne puhdistavat ilmaa. Kiire ja väsymys tekevät tekosensa, mutta onneksi suhde-elämä elpyy moneksi viikoksi, ja tiedossa on ihania tapaamisia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Viimeaikainen energiaa puhkuva olotilasi alkaa pikkuhiljaa hiipua, joten on aika karsia ohjelmastasi vähemmän tärkeitä hankkeita. Tulet olemaan vielä monesti huomion keskipisteenä kokonaisen vuoden ajan, ja huomio tulee osaksesi joskus yllättäen. Tunteesi tasoittuvat viimeaikaisesta; anna tilaa rauhalliselle nautinnolle!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Hahmottelet mielelläsi työssäsi jotain konkreettista, näkyvää. Ajatustenvaihto ei siis riitä vaan kynällä, paperilla, valonheittimellä tai vaikkapa vasaralla saa enemmän aikaan. Tarvitset paljon lepoa ja rentoutumista, ja olisi sopiva aika tutustua vaikka joogaan. Venus tulee merkkiisi noin kuukaudeksi ja kaunistaudut.

Keskustelu