Horoskooppi 5/2015

Vesimies on ollut jo viikkotolkulla terävä ja käyttänyt monipuolisesti älyllisiä lahjojaan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Frederik, laulaja 2.2.1945 (vesimies).

Vesimies on ollut jo viikkotolkulla terävä ja käyttänyt monipuolisesti älyllisiä lahjojaan.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet ollut jo viikkotolkulla terävä ja käyttänyt monipuolisesti älyllisiä lahjojasi. Voit saada aikaan jotain suurta tietojesi kartuttamisen, kirjoittamisen tai suunnitelmien laatimisen kannalta. Keskittymisen aika voi kestää maaliskuun puolelle. Rakkauselämäsi kaipaa selkeitä asioita, kuten lämpöä, läheisyyttä ja hyvää ruokaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Työasiat eivät välttämättä suju parhaalla mahdollisella tavalla, sillä olet poissaoleva ja hajamielinen. Työelämä voi tuntua tylsältä ellet ole luovassa ammatissa ja ajatuksesi harhailevat rutiinien yläpuolella. Tunne-elämäsi on hyvin intensiivistä ja saat helposti huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Tunnekokemuksen aiheuttaa elämys.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos olet vähääkään luova, jakso antaa sinulle erinomaista inspiraatiota. Taide ja musiikki täyttävät muutenkin elämääsi juuri nyt ja voit löytää uuden lempimusiikin. Vältä ennen kaikkea totuttuja rutiineja, niin saat parhaan annin jaksosta. Osallistu jännittäviin ryhmäaktiviteetteihin ja anna itsellesi enemmän vapauksia, rakkaudessakin!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jatkat samaa rataa ja näytät pyrkimyksesi selvästi. Tuntuuko sinusta siltä, että ansaitset paremman aseman ja teet kaikkesi sen eteen? Olet välillä hermostunut ja väsynyt ja reagoit herkästi epäoikeudenmukaisuuteen. Muista nyt ystäviäsi, sillä koet heidän kanssaan villin illan tai sykähdyttävän taide-elämyksen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kuten viime viikkoina, sinua vedetään mukaan matkalle. Tai sitten joudut syystä tai toisesta matkustamaan. Joka tapauksessa olet tilanteesta mielissäsi ja saat kaipaamaasi tyydytystä uteliaisuudellesi. Toinen mahdollisuus on, että olet vasta matkan suunnitteluvaiheessa. Työympäristössä roihuavat tunteet.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Et ole pitkään aikaan sumplinut raha-asioita yhtä paljon kuin näinä viikkoina. Älä edes luule, että se olisi tämän jakson jälkeen ohi, sillä vaativia laskentatehtäviä tai strategian suunnittelua on vielä edessä. Tunnesiteesi toiseen paikkakuntaan tai ulkomaille on nyt ajatuksissasi, ehkä monta viikkoa. Voit löytää uuden suhteen matkalla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Hektiset ajat jatkuvat ja voi olla, et-tet saa hetkeäkään omaa rauhaa. Tämä aika merkitsee kokoontumisia ja tiivistä yhdessäoloa keskustelun ja suunnittelun parissa. Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä, jotka vähän järkyttävät arvomaailmaasi ja mielenrauhaasi. Rakkauselämässä on monenlaisia houkutuksia ja salainen tunne roihahtaa herkästi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso on kaksinainen. Yhtäältä hoidat työsi sutjakkaasti ja saat jännittäviä uusia tehtäviä. Työssäsi on uusia ulottuvuuksia, jotka vaativat totuttujen rutiinien unohtamista. Toisaalta tunne-elämän voimistuminen vie energiaasi aivan muualle. Oletko syvästi ihastunut tai rakastunut? Vai onko sinulle uusi tyyli, joka lisää flaksiasi?

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on paljon positiivista energiaa, jolla valloitat. Jopa siinä mittakaavassa, että saat tilaisuuden esiintyä tai näyttää kykysi. Uudenlaisia harrastusmahdollisuuksia vyöryy elämääsi ja houkutus niiden ottamiseksi ohjelmaan on suuri. Ehkä myös pelaat Vesimies-ystäväsi kanssa. Neutraalius on nyt kaukana työelämästä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tilanteesi on pakottava tai vähintään vaativa, etkä saa lekotella liioiksi. Sinun on tosissaan tartuttava asioihin ja tehtävä ne nopeassa tahdissa. Olet yhä kiinni myös kodin vaatimuksissa etkä voit luistaa tehtävistäsi. Venus ja Mars tunteikkaassa Kalojen merkissä sopii sinulle ja teet olemuksestasi juuri sellaisen, joka tehoaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Etenet hyvää vauhtia opiskeluhankkeessasi. Jos sinulla ei sitä vielä olekaan, eiköhän se ole pian tulossa. Elinikäinen oppiminen sopii hyvin merkillesi muutenkin, sillä kaikki mielen ja kehon liike kuuluu merkkisi ominaisuuksiin. Pientä matkaa pukkaa myös ja kuljet jollain välineellä ristiin rastiin. Tee kotiisi jotain uutta väreillä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Oletko pulassa hankintojen kanssa? Nyt näyttää nimittäin siltä, että tavarasi ja kaappiesi sisällöt kaipaavat uudistamista. Ehkä prosessi lähti käyntiin jo tammikuussa. Annat yllättäen hatkat monelle vanhalle esineelle. Keskustelut ystävien kanssa ovat lämpöisiä ja sielukkaita, ja opit jotain uutta taiteesta tai henkisyydestä.

X