Horoskooppi 6/2015

Vesimies saa vieläkään hellittää otettasi, joten lepäily ei ole asialistalla.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jörn Donner, Kirjailija-kansanedustaja. Syntynyt 5.2.1933 (vesimies).

Vesimies saa vieläkään hellittää otettasi, joten lepäily ei ole asialistalla.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Et saa vieläkään hellittää otettasi, joten lepäily ei ole asialistalla. Päinvastoin elät nyt vuoden kiireisimpiä aikoja ja se näkyy puhelujen tai paperipinojen määrässä. Saat juuri nyt hyvän otteen asiasta, joka vaatii usean tahon mielipiteen. Suhteet sujuvat rehevän tai nautiskelevan olemisen merkeissä, joten kutsu vaikka ystäviä syömään!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Leijuminen kaukaisissa sfääreissä jatkuu, ja sinun on ajoittain vaikea käsittää olotilaasi. Keskittymisvaikeu-det voivat johtaa virheeseen, joten ole erityisen tarkkana työssä. Lisäksi koko tunnearsenaalisi on tällä hetkellä käytössä ja kiinnostuksen kohteesi ovat sen mukaiset. Anna rakkauden syttymiselle mahdollisuus!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kehittele uusia uljaita suunnitelmiasi, sillä ajatuksesi lentävät nyt pilvissä. Saat kaiken merkillesi ominaisen luovuuden käyttöön. Ole ennen kaikkea ennakkoluuloton ja tarkastele asiaa uudesta näkökulmasta. Muista, että ryhmäsi antaa sinulle olennaisen tuen ja montaa hyvää ideaa. Rakkaus värähtelee hiljaa tai salaisesti.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Hampaasi kirskuvat ajoittain yrittäes-säsi viedä asioita eteenpäin. Toiset eivät nimittäin ole samaa mieltä ja pitävät sinua jopa jääräpäisenä tai oman edun tavoittelijana. Ehkä näytät vahingossa itsekkään tavoitteesi ja pilaat sillä maineesi hetkeksi. Tärkeiden hankintojen tekemistä pitäisi lykätä seuraavalle jaksolle.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Suuntasi on vielä yläilmoihin päin, ja kuten viime aikoina, matkustat tai liikut ulkoilmassa tavallista enemmän. Pieni ponnahduslauta yhteiskunnalliseen etenemiseen näyttäytyy, joten ole valppaana! Energiaakin löytyy vaikka mihin, mutta tavoitteeseen liittyy toisen hyväksyntä. Kolmas pyörä-meininkiä tulee suhteeseen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Raha-asia on solmussa tai vaatii erityisen tarkkaa paneutumista. Ratkaisukin voi yhtäkkiä löytyä, mutta mieti kantaako se pidemmän päälle. Elämäsi vaatii nyt tarkkaa näkemystä siitä, mikä on kenenkin rooli suuressa kokonaisuudessa ja kenellä on oikeasti valtaa. Voit joutua myös juoruilun keskiöön. Rakkaus kantaa kauemmaksikin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Hektinen tahti jatkuu, mikä tekee tästä vuoden alusta poikkeuksellisen. Saat nyt avartavan tarjouksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa arvovaltaasi. Voit joutua myös valokeilaan lähinnä positiivisessa mielessä ja näkyvyys on yleensä sinulle mieleen. Nyt jos koskaan salaperäinen valloitus kiinnostaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Työelämässä puhaltavat raikkaat tuulet, ja uudistamisenhalu on kova. Tietotekniset pulmat askarruttavat, tai laitteet ja koneet pitää saada toimimaan. Vapaudut jostain pulmasta ja voit huokaista helpotuksesta. Toinen seikka vaatii puolestaan huomattavaa keskittymistä. Tunteiden ilmaisua tulee ikkunoista ja ovista.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Loistavat planeettavaikutukset saavat sinut tuntemaan itsesi arvokkaaksi. Ajatuksiasi arvostetaan ja olemustasi pidetään sopivana johonkin rooliin. Teet vaikutuksen haluttuihin kohteisiin ja saat heidät puolellesi ainakin jossain määrin. Arkeesi liittyy nyt enemmän antaumuksellisuutta tai taidetta ja suhteesi nojaa luovaan arkeen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kaksijakoinen kausi jatkuu ja se merkitsee sitä, että mielialasi liikkuu laidasta laitaan hermostuneisuuden ja todellisen tyytyväisyyden välillä. Neutraalia välimuotoa ei ole, joten kyllästymisestä ei ole tietoakaan. Laitteisiin voi tulla vikaa, ja viestintävälineiden hankinta kannattaa siirtää tuonnemmaksi. Anna palaa rakkaudessa!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Aihepiiri on pitkälti sama kuin viime jaksolla. Tiedon jäsentäminen vie tavallista enemmän aikaa, mutta se on kiinnostavaa. Kaikki älyllinen vetoaa sinuun ja siksi saatat myös hankkia kirjoja tai muuta materiaalia tietojesi kartuttamiseksi. Kodin laittaminen on myös vetoava aihepiiri. Tunnelman lisääminen onnistuu kankailla tai maalilla.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Henkilökohtaiset asiat, kuten raha ja materia kiinnostavat eniten. Oletkin jo voinut saada aikaan muutoksia niissä viime viikkoina. Jokin hankinta järjestyy parhaalla mahdollisella tavalla ja asia on vihdoin järjestyksessä. Työ on nyt vain välttämätön paha, josta kiirehdit varsinkin ihanien ystävien pariin tai puhelimen ääreen.

X